Έτοιμοι για διοίκηση δηλώνουν οι επενδυτές

Ο Βασίλης Φλωρίδης έχει συγκεντρώσει τα έγγραφα (ποινικό μητρώο, φορολογική ενημερότητα κ. α.) που απαιτούνται προκειμένου η επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει το "πράσινο φως" της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όμως, στις συζητήσεις με τους συνεργάτες του, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Μπιτσαξή, δεν κρύβει τον προβληματισμό του μην τυχόν προκύψουν νέα προσκόμματα στην προσπάθεια που κάνουν από κοινού με τον Γιώργο Σαχπατζίδη να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.
"Τόσες αλλαγές ιδιοκτησίας σε μεγάλες ομάδες είχαμε τα τελευταία χρόνια, μόνο με τον ΠΑΟΚ έχουν δείξει τόσο μεγάλη ευαισθησία" επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης στο περιβάλλον του και προσθέτει: "Ό,τι μου ζήτησαν, το έχω. Να δω τι άλλο θα προκύψει τώρα".

Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Βιέννη, έδρα του στενού συνεργάτη του, Ανέστη Κερμανίδη και από 'κει θα ταξιδέψει μέσω Αθηνών για τη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί θα έχει επαφές με τους ανθρώπους και της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, στους οποίους θα διαμηνύσει ότι είναι έτοιμος να συγκροτήσει νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. "Έχουμε τα χρήματα (σ.σ. οι πληροφορίες από την πλευρά των επενδυτών αναφέρουν ότι ποσό 6 εκ. ευρώ έχει μεταφερθεί σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας) και περιμένουμε να μας δοθεί το δικαίωμα να κάνουμε νέα διοίκηση για να τα βάλουμε στην ομάδα" τονίζει τις τελευταίες μέρες ο κ. Φλωρίδης και αυτό θα πει και σε ενδεχόμενη επαφή του με τον Θανάση Κατσαρή, ο οποίος την άλλη εβδομάδα θα πρέπει να ορίσει νέο δ.σ. στην ΠΑΕ, αφού η θητεία του τωρινού ολοκληρώνεται.

olapaok.gr