με βάση όσα γνωρίζουμε

 Ελλην Φορολογούμενος

Σήμερα θα  κρίνουμε τους επίδοξους επενδυτές στη χώρα μας , με βάση τα όσα γνωρίζουμε γι’  αυτούς … δηλαδή  μέσα από τις  ταινίες τους

1.        Στον αμερικάνικο σινεμά
Οι πρωταγωνιστές κάνουν σεξ πάντα κάτω από τα σεντόνια, και μετά αν θέλουν κάτι (π.χ. πορτοκαλάδα για .......αναπλήρωση υγρών) πρώτα κρύβουν το γυμνό του σώματος με ένα σεντόνι, και μετά σηκώνονται.  Και στην ίδια ταινία βλέπεις δύο τρία κεφάλια ανοιγμένα από σφαίρες, αίματα κλπ. Τουκανισμός κανονικός.
2.        στο γαλλικό σινεμά
δεν πα να 'χει -60 βαθμούς, να είναι και παιδική η ταινία, τα σεντόνια και τα ρούχα είναι άχρηστα. Θα δούμε τα «μπιχλιμπίδια»  των πρωταγωνιστών ούτος ει άλλως και στο τελείως άσχετο ,είναι ακομπλεξάριστοι οι άνθρωποι , τελείως… δείτε τον Ντομινίκ κεράτωσε την κυρά του και αυτή του πλήρωνε σουίτες , αυτή είναι μαγκιά.
3.        στο γερμανικό σινεμά
εκεί που αναλύεται ένα φιλοσοφικό δοκίμιο για την φύση της κοινωνικής αποξένωσης , περνάει μία αξύριστη δίμετρη βίκινγκ, σαν μπαουχάους ντεκόρ! ξεβράκωτη , εννοείται και από την μπροστά πλευρά , σε τελείως άσχετη φάση ….Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ  γαρ σε λέει ο άλλος ! ακαταλαβίστικα τελείως για απλούς χρήστες για να δεις ταινία θες μάνιουαλ.