Copa America: Με την πλάτη στον τοίχο τα φαβορί

 Copa America : Με την πλάτη στον τοίχο τα φαβορί Να μείνουν πρόωρα εκτός συνέχειας της  διοργάνωσης απειλούνται…
βάσιμα τα δύο μεγάλα φαβορί του Β’ ομίλου του Copa America στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να γευτούν τη χαρά της νίκης στην αυλαία των αγώνων του.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Παραγουάη: Η νίκη είναι μονόδρομος για  τους τυπικά γηπεδούχους μετά τις δύο ισοπαλίες στα ματς κόντρα στον Ισημερινό και τη Βραζιλία. Στα επιπλέον αρνητικά για τους Παραγουανούς και το γεγονός ότι ο τεχνικός τους  Χεράρδο Μαρτίνο θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τον αγώνα καθώς είναι τιμωρημένος έπειτα από την αποβολή του στο ματς με τη «σελεσάο». Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του λαβωμένου Μπαρέτο.


Βενεζουέλα: Ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση έπειτα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Βραζιλία και τη νίκη επί του Ισημερινού. Το επιπλέον θετικό για τον τεχνικό των «βιτοντίνο» που με νίκη εξασφαλίζει και την πρώτη θέση στον όμιλο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Tips


•    Στις τέσσερις τους προηγούμενες αναμετρήσεις στη διοργάνωση η Παραγουάη έχει ισάριθμες νίκες έχοντας μάλιστα πετύχει σ’ όλες τουλάχιστον τρία γκολ. Η Παραγουάη έχει επίσης ισάριθμες νίκες στα τέσσερα τους τελευταία επίσημα ματς.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Βραζιλία: Είναι μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της διοργάνωσης στην οποία ως κάτοχος και όχι μόνον ήταν από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό και όχι μόνον. Η ομάδα του Μάνο Μενέζες ο οποίος πάντως δεν χάνει την εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα του  που πρέπει να νικήσει αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν ανταποκρίθηκε στις πάντα μεγάλες απαιτήσεις των οπαδών της και η τύχη τόσο του ίδιου όσο και οι ελπίδες  της «σελεσάο» για πρόκριση κρέμονται σε μία κλωστή. Είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει σ’ αλλαγές στην 11αδα τόσο στην επίθεση όσο και την άμυνα.

Ισημερινός: Νίκη είναι ο μοναδικός δρόμος πρόκρισης και για την ομάδα του  Ρεϊνάλδο Ρουέδα μετά την ισοπαλία με την Παραγουάη και την ήττα από την Βενεζουέλα που έχει φέρει τον Ισημερινό με την πλάτη στον τοίχο. Και σα να μην έφθαναν αυτά για τους τυπικά φιλοξενούμενους ο τεχνικός τους  δεν μπορεί να υπολογίζει και στον μεγάλο της αστέρα Αντόνιο Βαλέντσια που τραυματίστηκε στο ματς με την Παραγουάη και σύμφωνα με την ιατρική ομάδα τους δεν θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο αποφασιστικής σημασίας ματς με την κάτοχο του τροπαίου.

Tips

•    Στις 12 προηγούμενες αναμετρήσεις τους η Βραζιλία έχει 11 νίκες ενώ το άλλο ματς τέλειωσε ισοπαλία, με απολογισμό τερμάτων 48-9 υπέρ της φυσικά. Σ’ όλα τα μέτωπα ο Ισημερινός έχει μόλις δύο νίκες επί της πανίσχυρης αντιπάλου του σε 27 ματς συνολικά.


Πρόταση: Η Παραγουάη είναι καλύτερη και λογικά θα το αποδείξει κόντρα στη δίχως άγχος αντίπαλο της με τον άσο να έχει απόδοση 1,57. Καλή περίπτωση εδώ είναι και το over 2,25 που επίσης στην 10bet δίνει 1,96. Στο άλλο ματς της ημέρας η Βραζιλία και θέλει και μπορεί φυσικά να …συνέλθει και να νικήσει. Για όσους το 1,25 της απόδοσης είναι μικρό μπορούν να αναζητήσουν καλύτερη απόδοση στο over 2,75 που στην ίδια εταιρεία πάντα δίνει 1,94.

bettv