Το αντικοινοβουλευτικό κίνημα προέκυψε από την οργανωμένη επιχείρηση φτωχοποίησης της κοινωνίας, κύριε ΓΑΠ!...

Γράφει ο Καφενόβιος


Διαστάσεις επιδημίας προσλαμβάνουν οι αποδοκιμασίες και οι προπηλακισμοί σε βάρος των υπουργών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Και να σκεφτείτε ότι, ο Μεσοπρόθεσμος τυφώνας δεν έφτασε ακόμη στις τσέπες των πολιτών και δη των Αγανακτισμένων.
Ερώτημα: Eίναι περισσότερο επικίνδυνος και εξευτελιστικός ο προπηλακισμός των πολιτικών από αυτόν, που δέχονται εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από την εφαρμοζόμενη πολιτική;
Θα συμφωνήσουμε με την επισήμανση του πρωθυπουργού, πως όποτε δημιουργήθηκε αντικοινοβουλευτικό κίνημα δεν άργησε η αντιδημοκρατική εκτροπή. Θεωρητικά έχει δίκιο. Ωστόσο, εν προκειμένω, στην Ελλάδα του Μνημονίου, το αντικοινοβουλευτικό κίνημα προέκυψε από την οργανωμένη επιχείρηση φτωχοποίησης της κοινωνίας, η οποία έτσι όπως εξελίσσεται συνιστά αντιδημοκρατική εκτροπή! Η επί το λαικότερον, όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες!
Εκτός κι αν ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι, οι 300.000 ανέργοι που βρέθηκαν στο δρόμο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και οι δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες, που έβαλαν λουκέτο στην μικροεπιχείρησή τους πρέπει να απολαμβάνουν τον βιασμό τους!...
Θα το επαναλάβουμε. Αυτή η κυβέρνηση (κι αυτή είναι η εναλλακτική πρόταση) αν υπηρετούσε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, θα είχε κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να δημευτούν τα κλεψιμαίικα όλων των λαμόγιων και να τεθούν κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας στο διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο κράτος και παράλληλα  θα είχε θέσει σε ισχύ ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, για να μην γίνονται οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.
Αυτή η κυβέρνηση εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των δανειστών και συνάμα δυναστών μας! Επιτέλους, αρκετά...