Α. Σαμαράς: Βγείτε στους δρόμους, βρείτε νέα πρόσωπα


Να εντοπίσουν νέα, άφθαρτα αλλά και ικανά πρόσωπα, που δεν έχουν κατά το παρελθόν...
αναμειχθεί με τα κοινά ή υπηρετήσει σε θέσεις εξουσίας ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας στη Συγγρού.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί να εμπλουτίσει τα επόμενα ψηφοδέλτια του κόμματος με άξια πρόσωπα, που να εκπροσωπούν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες και τα οποία να σηματοδοτήσουν την έμψυχη ανανέωση του κόμματος.



Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε όμως ρητά, εγρήγορση από τα στελέχη κάθε βαθμίδας της παράταξης, ώστε να προσεγγισθεί στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία και να κατανοήσει τις θέσεις της ΝΔ.

«Φέτος, λοιπόν, πράγματι, δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε για διακοπές, ούτε για προσωπικές στρατηγικές, ούτε για την αδράνεια των κομματικών οργανώσεων», τόνισε εχθές μιλώντας στη Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ζητώντας από βουλευτές να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης –τον «άλλο δρόμο» όπως είπε-στις περιφέρειές τους.

Το ίδιο ζήτησε να πράξουν και τα στελέχη στις οργανώσεις και τους χώρους δουλειάς, ενώ απαίτησε όλα τα μέλη του κόμματος να σταθούν δίπλα στο λαό που βιώνει τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής.

«Στόχος μας να προσεγγίσουμε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της χώρας. Προσέξτε: Ότι κι αν ψήφιζε ως τώρα», τόνισε, κάνοντας άνοιγμα στην ελληνική κοινωνία, αφού θεωρεί ότι η διαπίστωση της λαθεμένης κυβερνητικής πολιτικής σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη πρόταση της ΝΔ –που δημοσκοπικά μοιάζει όλο και περισσότερο να πείθει- μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια για την ενδυνάμωση της σχέσης της παράταξης με το σύνολο του εκλογικού σώματος.

newsbomb.gr