οι Φυλές των φορολογούμενων

 Ελλην Φορολογούμενος

οι Φυλές των φορολογούμενων στη χώρα έχουν διαμορφωθεί μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου έχουν ως εξής :

 -Φορολογούμενοι που ενώ έχουν ακίνητα και εισόδημα από αυτά, δεν τα δηλώνουν στην εφορία, γιατί έτσι τα βρήκαν από τον....... πατέρα τους (και τα ακίνητα και την συνήθεια να μην τα δηλώνουν, κληρονομικότητα γαρ ).

 -Φορολογούμενοι που ενώ έχουν εισόδημα από τραπεζικούς λογαριασμούς , δεν τα δηλώνουν στην εφορία, μετά από παρότρυνση των τραπεζιτών αλλά και των συναδέλφων τους ραντιέρηδων .

- Φορολογούμενοι οι οποίοι, ενώ δεν είναι κατ επάγγελμα φοροδιαφεύγοντες  ,ασχολήθηκαν εσχάτως συστηματικά με φοροδιαφυγή, από αγανάκτηση αρχικά,  που μετά όμως έγινε διαστροφή και τους άρεσε.

- φοροδιαφεύγοντες που δεν εμφανίζουν έσοδα ως δραστηριότητα των επιχειρήσεων τους , γιατί απλά μπορούν να το κάνουν.

- φοροκλέπτες που αναμένουν  την καλύτερη δυνατή ευνοϊκή ρύθμιση και δεν κουράζονται να περιμένουν τον επόμενο υπουργό που θα κάνει , επιτέλους , την καλύτερη ρύθμιση που θα τους χαρίζει όλα που με τόσο κόπο έκλεψαν.

 - Φορολογούμενοι που ενώ έχουν υποβάλλει εκκαθαριστική δήλωση ΦΠA δεν υπέβαλαν για τη συγκεκριμένη χρήση φορολογική δήλωση, γιατί δεν είναι κορόιδα και δεν τους αγγίζει κανείς .

- Φορολογούμενοι που υπέβαλαν φορολογική δήλωση, αλλά δεν έχουν υποβάλλει εκκαθαριστική δήλωση ΦΠA γιατί δεν είναι επίσης κορόιδα και ο ΦΠΑ 23% είναι πολλά λεφτά για να τα δώσουν στο κράτος .

Και τέλος η τελευταία φυλή είναι και η καλύτερη είναι σε αυτή που ανήκουν οι κοροϊδάρες , τα μόνιμα υποζύγια, οι μ@κ@κες , οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.  Αυτοί είναι  οι εραστές , οι λατρεμένοι του κάθε υπουργού οικονομικών, οι πραγματικοί στηλοβάτες τους έθνους και της πατρίδας. Αυτοί που βάζουν πλάτη, χέρια πόδια και ότι άλλο τους ζητηθεί για να κάνουν πειράματα οι μαθητευόμενοι μάγοι της οικονομίας.