Πληρώνεται, αλλά δύσκολα μένει

Πληρώνεται, αλλά δύσκολα μένειΤο ποσό των 300.000 ευρώ που όφειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Βίκτορ Βιτόλο διέθεσε ο Γιώργος Σαπχαζίδης. Ο επιχειρηματίας, που μαζί με τον Βασίλη Φλωρίδη έχουν ενδιαφερθεί για τις μετοχές του συλλόγου, ενημέρωσε τον Ζήση Βρύζα πως έδωσε τα χρήματα. Πλέον ο Ισπανός μέσος αναμένεται να χάσει το δικαίωμα προσφυγής, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως εξακολουθεί να επιθυμεί να αποχωρήσει από το «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Παναθηναϊκό να περιμένει στη γωνία. 
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως από τη στιγμή που ο Βιτόλο δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος. Η προσπάθεια που είχε γίνει να βρεθεί πρόταση από το εξωτερικό για τον παίκτη, δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. 



Η διοίκηση έχει συμβιβαστεί με την ανάγκη πως πρέπει ένας βασικός παίκτης να «θυσιαστεί» για την οικονομική βιωσιμότητα της ΠΑΕ και φαίνεται πως έχει αποφασίσει αυτός να είναι ο Βιτόλο. Ο 28χρονος άσος έχει συμβόλαιο 630.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν , που μαζί με την εφορία, πριμ συμμετοχών (που είναι μόλις 20) και πριμ συμμετοχής στους ομίλους του Europa League εκτοξεύουν το κόστος του πάνω από 900.000 ευρώ.