OI ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ … «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
Πέμπτη και οι τεχνικοί της ΕΡΤ και κάποιων ακόμα τηλεοπτικών σταθμών απεργούσαν.
Η ΠΡΟΣΠΕΡΤ με την ολιγόλογη ανακοίνωση της πάνω στην οθόνη εξηγούσε τους λόγους …
Οι επαναλήψεις στην δημόσια τηλεόραση είχαν την τιμητική τους.
Το απόγευμα κάποιοι εγκέφαλοι της Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν να παίξουν σε επανάληψη και μια εκπομπή του Πίπη ….
Έτσι για να μας ανοίξει τη διάθεση ευχόμενη στην «ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» …
Δεκάδες οι φετεινές του εκπομπές, με τα κοστολόγια τα υπερτιμολογημένα, μα το χέρι του … κάποιου εγκέφαλου, δεν πήγε όπου νάνε, δεν αναζήτησε μια όποια δίποτε εκπομπή του Παπαδόπουλου για να τη δώσει στην ροή … δεν έπιασε ας πούμε ένα από τα δυο αφιερώματα που έχουν γίνει για τον Μίκη, ο οποίος το ίδιο απόγευμα μιλούσε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους, μετά από την γνωστή διαμάχη με τον δήμαρχο ….
Ούτε βέβαια επιλέγει κάποια άλλη εκπομπή από όσες γλυκανάλατες έχει κάνει ο εν λογω παρουσιαστής – ηθοποιός, επελέγει … τελείως συμπτωματικά ;;; το αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα, δυο ακριβώς μέρες μετά το κράξιμο της συζύγου του στου Ζωγράφου …
Τελικά το σύστημα καλά πάει … και οι συμπτώσεις καλά κρατούν, η διαπλοκή στην δημόσια ζωή του τόπου εξακολουθεί να έχει πολλά ποδάρια …. Και ο Λάμπης Ταγματάρχης δεν ξέρει πια από πού να πρωτομαντρώσει τις ανασφάλειες του και ποιο κυβερνητικό στέλεχος να πρωτοχαιδέψει ….
Αυτό πια και αν είναι ο ορισμός του απόλυτου μπάχαλου, άλλοθι της εκπομπής βέβαια η υπέροχη χορωδία των παιδιών . Πρωταγωνιστής όμως ήταν άλλος, ήταν ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος καλλιτέχνης με την (εγκάθετη) υφυπουργό σύζυγο του .
Και ενώ  Λάμπη Ταγματάρχη κάθε βράδυ στο Σύνταγμα ο λαός διαδηλώνει ζητώντας πια δικαίωση μια αξιοκρατία στον δημόσιο βίο και μια πλέον εντιμότητα στους χειρισμούς κυβερνητικής διαχείρισης, εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος την τακτική των διαπλεκόμενων «συμπτώσεων» …
Άντε να χαθείτε όλοι σας Νταλάρες …..
ΛΥΣΙΑΣ