Πανικός στο Gazzetta για τις αποκαλύψεις

Στη λογική της τρομοκράτησης και της φίμωσης μιας ανεξάρτητης φωνής στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης φαίνεται πως κινούνται ορισμένοι που καταθέτουν μηνύσεις δήθεν για συκοφαντική δυσφήμιση.Επιχειρώντας να αποκαλέσουν ψευδή δημοσιεύματα τις αποκαλύψεις που στηρίζονται σε ατράνταχτα γεγονότα και στοιχεία.Ο γνωστός … Ροδόλφος Οντόνι, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε επανειλημμένως ότι έπαιξε με τις τύχες δεκάδων δημοσιογράφων που απασχολήθηκαν σε μέσα μαζικής επικοινωνίας της ιδιοκτησίας του, τολμά και μιλά για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τα οποία όμως δεν μπορεί να αντικρούσει με σοβαρά επιχειρήματα.Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύθηκαν νέες αποκαλύψεις για την φημολογούμενη προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων στη διαφημιστική αγορά από το «Gazzetta», το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της εταιρείας Nielsen όσον αφορά τα στοιχεία επισκεψιμότητας για την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου...
Δεν είναι τυχαίο ότι η Nielsen δεν εμφανίζει αυτά τα στοιχεία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα


Ένα ακόμα στοιχείο που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως αφορά σε άλλο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται σε ελέγχους του ΣΔΟΕ , στις εγκαταστάσεις του «Gazzetta.gr». Μετά τη δημοσίευση των πληροφοριών για τα όσα διαπίστωσαν τα όργανα της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων , σοβαρή απάντηση δεν υπήρξε. Τελικά κάποιος πρέπει να μας πει τι έχει γίνει .


Έγιναν ή δεν έγιναν έλεγχοι από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων; Ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι ; Ποιες είναι οι απαντήσεις για τις κατηγορίες σχετικά με τους εργαζόμενους σε καθεστώς μαύρης εργασίας ; Ποιος είναι αυτός που παίζει με τις τύχες των εργαζομένων; Και ποιους μπορεί να κρύβει ; Μήπως κάποιος που φέρεται να έπαιξε με το κύρος και τη δύναμη ενός ιστορικού τίτλου του αθλητικού τύπου και κεφαλαιοποίησε την υπεραξία της φιλότιμης εργασίας δημοσιογράφων , τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων του Τύπου;


Με τις αιτιάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση , ο γνωστός…. «άγνωστος» του αθλητικού τύπου, θέλει να διαψεύσει ή να αποκρύψει το γεγονός ότι κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων επέδραμε στις εγκαταστάσεις της αθλητικής ιστοσελίδας Gazzetta στην Κατεχάκη 7 , όπου και διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων.


Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν υπεύθυνες απαντήσεις . Οι απαντήσεις δεν έρχονται με μηνύσεις και κατηγορίες περί συκοφαντικής δυσφήμισης. Στοιχεία υπάρχουν; Όσοι θέλουν να ποινικοποιήσουν τη δημοσιογραφία πρέπει να μάθουν πρώτα να ξεχωρίζουν το αίτιο και το αιτιατό . Να μάθουν τι σημαίνει ελευθεροτυπία, να καταλάβουν τι σημαίνει αξιοπρέπεια στην πληροφόρηση της κοινής γνώμης και μετά να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα, δήθεν ως θιγόμενοι, οι οποίοι όμως έχουν θίξει δεκάδες οικογένειες που ζημιώθηκαν από λανθασμένες επιλογές.


NewsBomb.gr