Το δίλημμα του αιώνα… «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς»

Μετά το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» του Γιωργάκη, έρχεται και νέο υπέρτατο δίλημμα, αυτή τη φορά από τα χείλη του «ογκόλιθου» της πολιτικής, κ.  Θεόδωρου Πάγκαλου, με τίτλο… «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς»!
Ο κ. Πάγκαλος, με επιστημονική φαντασία που ξεπερνάει ακόμα και αυτή του Στίβεν Σπίλπεργκ, περιγράφει, με τα πλέον γλαφυρά χρώματα, στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo», την επόμενη μέρα μη ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου… «Tρομοκρατημένοι άνθρωποι να περικυκλώνουν τις τράπεζες ανά την Ελλάδα, στην προστασία των οποίων επιτάσσονται τα τανκς (!), αναταραχές παντού, άδεια μαγαζιά και  άνθρωποι να πηδάνε από τα παράθυρα!!!»

«Ευρώ ή τανκς», αυτό είναι το δίλημμα του αιώνα… Αδικείστε, τελικά, στην κυβέρνηση, κ. Πάγκαλε. Με τέτοια εκβιαστικά διλήμματα, που φτάνουν ακόμη και τα όρια της «απειλής», θα έπρεπε να λέγεστε τουλάχιστον Δον Κορλεόνε Πάγκαλος… Το ότι τα τανκς θα τεθούν στην προστασία των τραπεζών, εκτός του ό,τι είναι από μόνο του τραγελαφικό, αποδεικνύει περίτρανα και ποιον προστατεύει όλα αυτά τα χρόνια ουσιαστικά το κράτος! Εδώ δεν φουντάραμε με όσα «κουφά» μας λέτε κάθε λίγο και λιγάκι και θα πηδήξουμε από τα παράθυρα, αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο;; Μας υποτιμάτε πολύ, Δον Πάγκαλε…

prionokordela.gr