Προκαλεί ο Δημαράς στην Πάτρα με τις προσλήψεις συμβούλων!...

Γράφει ο Μαγια

Η Πάτρα πνίγεται στα προβλήματα της καθημερινότητας και στην ετερογενή παράταξη του δημάρχου Γιάν. Δημαρά, αλληλοσπαράσσονται!
Τον νέο κύκλο εμφυλίου πυροδότησαν οι εν είδει εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων προσλήψεις από το …παράθυρο συμβούλων (!) στον Πολιτιστικό Οργανισμό (όλα τάχε η Μαριορή…) του Δήμου.
Ο δημ. σύμβουλος και στέλεχος της παράταξης Ν. Μακρής, τα …πήρε στο κρανίο και σε οξύ τόνο επετέθη στον διορισμένο πρόεδρο του Οργανισμού Α. Σκιαθά (αχ, πούσαι νιότη, που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!), ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για «ειλημμένες αποφάσεις, που αγγίζουν τα..........
όρια της διαπλοκής»!...
Νωρίτερα είχε σημειωθεί έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των συμβούλων Η.Γρηγόρη και Γ. Χρυσανθακοπούλου, με τον πρώτο να αποχωρεί από την συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας.
Ο Γ. Δημαράς, που παρέλαβε από τον Α. Φούρα, τον πήχη πολύ χαμηλά, έχει χάσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα, που ήταν να συντονίσει το ετερόκλητο δυναμικό της παράταξής του, ώστε να αποκτήσει κοινή αντίληψη και ενιαίο λόγο. Επίσης χάνει μετά τη μάχη με τα σκουπίδια και τη μάχη της διαφάνειας! 
Το πλέον ανησυχητικό είναι, πως αυτό το νοσηρό κλίμα έχει παραλύσει τις λειτουργίες της δημοτικής αρχής, η οποία -πριν συμπληρώσει έξι μήνες θητείας- έχει περιέλθει σε πλήρη απραξία.