ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

 Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Όπως έχω πει σε προηγούμενο άρθρο, ο καιρός των αναλύσεων τελείωσε και έχει έρθει ο καιρός της πράξης. Όταν το είχα πρωτοπεί φαινόταν μόνο τα δείγματα, τώρα το φωνάζουν τα σημεία και οι καιροί : η επίσημη νέα κατοχή, νέα αντιβασιλεία, νέα επιτροπεία, ας το πούμε όπως θέλουμε, έχει ανακοινωθεί αλλά ακόμα είναι πρό των πυλών.


Είναι λοιπόν η ώρα να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ζήσουμε επισήμως υπόδουλοι ή να τιμήσουμε τους κόπους και το αίμα των προγόνων μας και να ανακτήσουμε την Ελευθερία μας, την Δημοκρατία μας και το Κράτος μας, το οποίο μας το έκλεψαν με μία Χούντα επίσημη επταετή και μία άλλη......
Χούντα κεκαλυμμένη και δημοκρατικοφανή 40 σχεδόν ετών. Δεν θα υπεισέλθω τώρα στην εποχή από το 1945 μέχρι το 1967 και τις άλλες στυγνότατες προδοσίες και επιθέσεις που έχουν γίνει στον Λαό με περαιτέρω άρνηση της Ελευθερίας του από βασιλίσκους, ‘εθνοσωτήρες’ και τους προγόνους των σημερινών λαμογιών αυλοκόλακες και δοσιλόγους διότι το έχω ήδη πολλάκις κάνει και όπως είπαμε τώρα είναι η ώρα των πράξεων και όχι των αναλύσεων.

Όσο παραμένουν σε θέσεις εξουσίας οι βιαστές που ζητούν συγγνώμη και συνεχίζουν ακόμα πιο αποτρόπαια τον βιασμό δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε από την κατάσταση κατοχής και οικονομικού θανάτου ΠΟΤΕ. Για να μπορέσουμε να έχουμε βιώσιμη ελπίδα και πιθανότητα να ανανήψουμε όσο είμαστε εμείς η γενιά του Λαού που καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις και όχι τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΕΜΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

Επί του πρακτέου λοιπόν, πρώτο βήμα είναι να φύγουνε από την Εξουσία.

Δύο τρόποι πλέον υπάρχουν έτσι όπως τα πράγματα έχουν διαμορφωθεί :

  1. να απαιτηθεί η φυγή τους από την Εξουσία από τον Λαό

  1. η επιβολή της φυγής τους από την Εξουσία από τον Λαό

είναι σαφές ποια από τις δύο επιλογές είναι η αναίμακτη και μη βίαιη, και αυτήν θα προτείνω ως λύση, διότι όλοι μας ξέρουμε πώς γίνεται η άλλη.

Πλέον, δεν νοείται να ζητάμε ως Λαός τίποτα διότι μας έχει γίνει σαφές ότι δεν εισακουγόμαστε, αντιθέτως υπάρχει σαδιστική απόλαυση από τους παράνομους και προδοτικούς εξουσιαστές να εντείνουν την συμπεριφορά που τους ζητάμε να πάψουν.

Από εδώ και εμπρός, δεν ζητάμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ βάσει του Συντάγματος μας ως οι μόνοι νομιμοποιημένοι να απαιτούμε και να επιβάλλουμε καταστάσεις.

Για να τραβήξουμε λοιπόν την προσοχή σε όλους αυτούς τους θρασύδειλους σαδιστές χρειαζόμαστε να δράσουμε ενωμένοι ως Λαός με στρατηγικό πλάνο για τουλάχιστον μία εβδομάδα :

  1. η Χώρα πρέπει να παραλύσει ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ : δηλαδή, η ΔΕΗ κλείνει το ρεύμα στην βουλή, στο μαξίμου, στα δημαρχεία και τις νομαρχίες, στα υπουργεία, στις εφορίες, στα σπίτια της κυβέρνησης, σε κάθε μέρος όπου λαβαίνουν χώρα συναντήσεις και προωθήσεις της κυβερνητικής πολιτικής ( π.χ. καταλύματα και γραφεία τρόικας, γραφεία κομμάτων και πολιτικών, κάθε διαδικαστικό μέρος ταμείων, τραπεζών, χρηματιστήριο, κλπ ) ΕΚΤΟΣ από νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική / αστυνομία, με εξαίρεση βεβαίως των ΜΑΤ όπου είναι δυνατόν. Εξ άλλου, το ρεύμα και το νερό σε όλους αυτούς το πληρώνουμε εμείς, εμείς έχουμε πτωχεύσει και τους θεωρούμε ανεπιθύμητους, άρα τα προνόμια τα οποία τιμητικά πληρώνει ο Λαός κόβονται. Ταυτόχρονα το ρεύμα που ως κατανάλωση πλέον δεν θα καταναλώνεται από όλους αυτούς το διοχετεύουμε σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν χωρίς ρεύμα λόγο οικονομικής αδυναμίας και ΔΕΝ κόβεται το ρεύμα επ’ αορίστω στους Πολίτες με νόμιμη παροχή.  Το ίδιο και η ΕΥΔΑΠ.
  2. απεργία διαρκείας ταυτόχρονη από Δημοσίους και Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, καθ’ ότι με τους μισθούς πείνας που πλέον πρόκειται να επιβληθούν δεν συμφέρει η εργασία. Ταυτόχρονη περιφρούρηση σε περίπτωση που επιστρατευθούν μετανάστες ή αλλοδαποί ως απεργοσπάστες.
  3. ένα αίτημα μόνο από όσους ταυτόχρονα ( θα πρέπει να είναι όλοι εφ’ όσον όλοι θα απεργούμε ) διαδηλώνουν στο Σύνταγμα και γενικώς ανά την Χώρα : να φύγει η κυβέρνηση και η βουλή, όχι εκλογές όχι δημοψήφισμα ( θα εξηγήσω γιατί παρακάτω ).
  4. απεργία και στους ελεγκτές κυκλοφορίας ώστε να μην μπορούνε ελικόπτερα εκτός των στρατιωτικών ( ώστε να μπορούμε εύκολα να αποδώσουμε και ευθύνες σε περίπτωση φυγάδευσης ) να πετάξουν.
  5. η ΕΡΤ, ΝΕΤ και κάθε κρατική τηλεόραση και ΜΜΕ που εμείς πληρώνουμε υποχρεωτικά σταματούν να μεταδίδουν κρατική προπαγάνδα.
  6. λόγω της κατάστασης ανάγκης συγκοινωνίες, καύσιμα και τρόφιμα θα δίνονται με πιστωτικό και υπογραφές με ταυτότητα ώστε να μη χαθεί υγιές κέρδος από τους απλούς Πολίτες.

Με αυτό τον τρόπο για πρώτη φορά, στο Όνομα της Ελλάδος και άνευ κομματικής ταυτότητας θα δείξουμε ως Κυρίαρχος Λαός ποιος έχει την δύναμη τόσο εντός όσο και εκτός της Χώρας. Επίσης, θα δούμε άμεσα ποιος είναι και κατ’ επάγγελμα προδότης εκτός του πολιτικού σκηνικού.

Εμείς μπορούμε να αντέξουμε δέκα ημέρες έτσι και παραπάνω. Αυτοί όμως δεν μπορούν να αντέξουν ούτε 24ωρο. Και είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσουν να μείνουν.

Αφού φύγουν, θα βγάλουμε για όχι παραπάνω από τρείς μήνες 50 ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ώστε να διεξαχθούν μία σειρά πολύ συγκεκριμένων ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ όπου θα ορίσουμε ως Λαός και την απαίτηση για δίκη και τιμωρία των προδοτών της Χώρας, και την απαίτηση για πλήρη απολογισμό της πορείας μας τόσο στην Ε.Ε. γενικά όσο και στην ΟΝΕ, για να δούμε τι  μας χρωστάνε και τι ( και εάν ) τους χρωστάμε, εάν το χρέος αυτό είναι προϊόν δοσιλογίας οπότε και ο λογαριασμός θα πάει στον δοσίλογο, την άρση της ασυλίας, την εγκαθίδρυση δυνατότητας Βέτο μέσω Δημοψηφίσματος για κάθε μεταρρύθμιση, διαρθρωτική αλλαγή και οργανωτική ανακατάταξη του Κράτους και την μόνιμη εγκαθίδρυση απλών Πολιτών σε κάθε δίκη σε κάθε διαδικασία της Δικαιοσύνης ώστε να εξασφαλιστεί και ακεραιότητα της, κλπ.

Μόνο χωρίς το γνωστό πολιτικό και οικονομικό κλοιό που κατευθύνει την πορεία της Ελλάδος τα τελευταία 50 χρόνια μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι Δημοψήφισμα μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό και αδιάβλητο.  Διότι όταν ακόμα και δια στόματος ραγκούση παλαιότερα είχαμε ομολογία ότι σε εκλογές ( που ουσιαστικά είναι ασφαλείς για το σύστημα αφού δεν υπάρχει πραγματικά κόμμα που να απειλεί την εγκαθιδρυμένη τάξη τους ) γίνεται νοθεία και αλλοίωση της Λαϊκής Εντολής, πόσο μάλλον θα επιδιώξουν την ακύρωση, νόθευση και παραχάραξη ενός τόσο ζωτικού για τα ουσιαστικά παγκόσμια συμφέροντα Δημοψηφίσματος ; Θα πρέπει λοιπόν να μην έχουν πρόσβαση και επιρροή σε καμμία πτυχή μίας τέτοιας διαδικασίας της Δημοκρατίας, διότι αυτοί δεν είναι δημοκράτες είναι κλασικά φιλομοναρχικά φασιστοειδή που δεν υπάρχει περίπτωση να σεβαστούν κανένα  Δημοκρατικό Θεσμό.

Πλέον έχει φτάσει η ώρα που ή θα ταχθούμε υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων ή στο όνομα μίας παραπαίουσας φασιστικής οικονομικής φατρίας με παγκόσμιες απολήξεις θα δεχτούμε να ζήσουμε ως δούλοι χωρίς κράτος και χωρίς δικαιώματα.

Πλέον, το επίπεδο της ανέχειας και της άρνησης Δικαιωμάτων μας, όπως ανακοινώνονται, ξεπερνάει την κινδυνόλογη δήθεν εφιαλτική κατάσταση μίας χρεοκοπίας ( τη γνωστή καραμέλα κάθε δοσίλογου ) και φτάνει στα επίπεδα της άλωσης κράτους μετά από ολοσχερή και ατιμωτική στρατιωτική συντριβή ( και πάλι όχι σε όλες τις περιπτώσεις διότι εξακολουθεί να έχει κάποια δικαιώματα βάσει του διεθνούς δικαίου πολέμου ).

Εμείς ως Λαός δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα διότι ήδη μας έχουν πάρει τις εξασφαλίσεις που έχει ένας Πολίτης δυτικού σύγχρονου κράτους και πλέον τώρα θα μας πάρουν και ό,τι άλλες εξασφαλίσεις παρέχει ένα κράτος που δεν είναι αποικία και μάλιστα βρετανικού – γερμανικού τύπου.

Αυτή είναι η τελική ανάλυση, και μία ύστατη προσπάθεια να μην τελικά χρησιμοποιηθεί η δεύτερη λύση η οποία είναι μαθηματικά σίγουρο ότι έρχεται.