Οι Αγγελόπουλοι δείχνουν την έξοδο στο Μπορούση ενώ ο Βασιλακόπουλος και η ΕΟΚ τον στηρίζει

Στο μάτι του κυκλώνα  ο Γιάννης  Μπουρούσης  μετά την  δημοσιοποίηση της τηλεφωνικής συνομιλίας του  με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών. Πριν ακόμη, μάλιστα, ξεσπάσει ο σάλος με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, ακουγόταν πολύ δυνατά ότι ο Μπουρούσης σκεφτόταν να αλλάξει γειτονιά αναζητώντας ευρωπαϊκή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η υποτιμητική, ωστόσο, αναφορά προς τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κκ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι τον......
πληρώνουν 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να σπάσει το συμβόλαιό του, που υπό άλλες συνθήκες θα εξέπνεε το καλοκαίρι του 2012.


Θέμα ηθικής τάξης μπήκε και στην Εθνική Ομάδα, βασικό μέλος της οποίας είναι ο Μπουρούσης και μάλιστα με προσωπικό ρίσκο παίζοντας με σπασμένο χέρι το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος αποφάσισε να στηρίξει τον αθλητή κρίνοντας απαραίτητο να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία όπως συμβαίνει σε κάθε υπόθεση ντόπινγκ.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Γιάννης Μπουρούσης, αντιδρώντας άμεσα στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, ζήτησαν από κοινού και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τον έλεγχο αντιντόπινγκ του παίκτη από το ΕΣΚΑΝ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΟΚ, η οποία δεν θέλησε να στ'ησει τον Μπουρούση στο εκτελεστικό απόσπασμα αποδεικνύοντας ότι αντιμετωπίζει τους παίκτες σαν «παιδιά» της. Και να σκεφτεί κανείς ότι μετά τον δεύτερο τελικό, ο διεθνής σέντερ είχε μιλήσει με σκληρά λόγια (και) για την Ομοσπονδία.