Ισοπαλία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις

Ισοπαλία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσειςΜηδενική διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔκαταγράφει δημοσκόπηση της MRB για τη REAL news. 
Συγκεντρώνουν 21,5% και τα δυο κόμματα και ακολουθούν ΚΚΕ 8,1%, ΛΑΟΣ 6%, ΣΥΡΙΖΑ 4,1%,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,2% .Η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει 2,3%, η ΔΗΣΥ 2% ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,9%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 26,1%Στην εκτίμηση ψήφου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν 31,8% αντιστοίχως, το ΚΚΕ 9,5%, το ΛΑΟΣ 7,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,8% και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,8%.Τα υπόλοιπα κόμματα δεν περνούν το κατώφλι του 3% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση και δεν υπάρχει αυτοδυναμία...



Στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ προηγείται 12,5 μονάδες. Προβάδισμα 0,2% έχει ο Γ. Παπανδρέου στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός με 26,5% έναντι 26,3% του Αντ. Σαμαρά. Κανένας από τους δυο δηλώνει το 45,2%. 

Σε άλλο γκάλοπ, της RASS για την εφημερίδα Παρόν, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι στο 0,9% υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ενώ καταγράφεται εντυπωσιακή άνοδος του Αντώνη Σαμαρά στα ποιοτικά στοιχεία.

Και αυτή η δημοσκόπηση δίνει βουλή έξι κομμάτων με τους Οικολόγους-Πρασίνους μέσα και εκτός τα κόμματα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Φώτη Κουβέλη και του Γιάννη Δημαρά.


Πηγή: Real news-Παρόν