ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
Επειδή οι καλές προσπάθειες πρέπει να λέγονται ….
Όπως και κάθε τι που τολμάει να ορθώνει ανάστημα, απέναντι στα λογίς κατεστημένα του τόπου, πρέπει να ενθαρρύνεται, να πούμε ένα καλορίζικο, στην νέα εφημερίδα αγοράς και οικονομικού ενδιαφέροντος, που μόλις κυκλοφόρησε. Και έχει τίτλο η «ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ».
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, ενός ανθρώπου, που καμιά σχέση δεν έχει με το εκδοτικό κατεστημένο, η και τους διαφόρους, επιχειρηματικούς ομίλους, που μπαίνουν στον χώρο των Μ.Μ.Ε. για να μπορούν με τις γνωστές διαδικασίες, να τα χρησιμοποιούν, όχι για την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού, αλλά γι αυτή που βολεύει αυτούς και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες .
Με τις λογίς γνωστές πολίτικο-οικονομικές τους............
διαπλοκές.
Σε μια περίοδο μεγάλης κρίσης του τύπου, ο Γιώργος Τελλιδης, αποφασίζει με αγνές προθέσεις, να μπει σ’αυτόν, απέναντι από τα μεγάλα εκδοτικά τραστ, και με την συνέπεια που τον διακρίνει, να υπηρετήσει την αποστολή του, με γνώμονα την ενημέρωση και τη στήριξη της  αγοράς.
Αφού είναι γνωστό πλέον, πως ο ανεξάρτητος τύπος, στις μέρες μας, μόλις που καταφέρνει να βγάζει, τα έξοδα του. Κι αυτό όχι πάντα .
Έτσι αξίζει η αναφορά αυτή, στην τολμηρή προσπάθεια, ενός ανθρώπου, που δεν επενδύει τις  οικονομίες του, σε επαύλεις και θαλαμηγούς, αλλά σ’αυτό που αγαπάει και πιστεύει.
Τολμώντας να σταθεί, απέναντι σε έναν συγκεκριμένο εκδοτικό κολοσσό, κάνοντας τη δική του προσπάθεια, σ’ αυτό που ονομάζεται, ανεξάρτητος τύπος, και που από την μεταπολίτευση και εδώ, παραμένει όνειρο απατηλό.
Καλή επιτυχία λοιπόν, σ’αυτην τη νέα πρωτοβουλία του Γιώργου Τελλιδη, με την ευχή σύντομα να μπει και στον χώρο του πολιτικού εντύπου .
ΛΥΣΙΑΣ