Γ. Ανατολάκης: «Γεννιέται μια νέα αυτοκρατορία»


Στο δρόμο που χάραξε ο Σωκράτης Κόκκαλης βαδίζει, σύμφωνα με τον Γιώργο Ανατολάκη, ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ άνοιξε την καρδιά του στο Onsports και μίλησε για την μέχρι σήμερα διαδρομή του στο… στίβο της πολιτικής, τα προσωπικά του σχέδια και φυσικά την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.
Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο βετεράνος, πλέον, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό του να κλωτσήσει και πάλι την ποδοσφαιρική μπάλα...
«Έκλεισε για μένα αυτό το κεφάλαιο», μας είπε ορθά κοφτά και συνέχισε: «Από τη στιγμή που σταμάτησα τράβηξα ένα μεγάλο Χ».
Παρακολουθεί, παρ’ όλα αυτά, από το… πόστο του θεατή, πλέον, τον Ολυμπιακό είτε από το γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε από την τηλεόραση. Ο Γιώργος Ανατολάκης δήλωσε χαρούμενος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε ότι ο νέος μεγαλομέτοχος των πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, του θυμίζει τον Σωκράτη Κόκκαλη την εποχή που δημιούργησε την ομάδα που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στο… βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
onsports.gr