Προς την κ. Μπιρμπίλη και κ. Παπακωνσταντίνου.

 Γράφει ένας Αγνωστος

Μέχρι τώρα λοιπόν, ξέραμε ότι το SEX, είναι αυστηρά οικογενειακή υπόθεση.
Τώρα μάθαμε, ότι είναι και δημόσια. Μόνο πού και εδώ ακόμα, αντιστρέψατε τούς κανόνες.
Κανονικά θα έπρεπε οι εκδιδόμενοι, (δηλαδή εμείς), να πληρώνονται και όχι να πληρώνουν, όπως το έχετε καθιερώσει εδώ και καιρό.

Η κυρία Υπουργός λοιπόν, επειδή δεν την κόβω να κάνει και SEX, αποφάσισε να κάνει με τον κόσμο, γιατί από το γυμναστήριο που γνωρίστηκε με τον Γιωργάκη, έγινε ξαφνικά Υπουργός και αισθάνθηκε ότι μπορεί να ΓΑ...ΣΕΙ όλους τους Έλληνες και ετεροχρονισμένα μάλιστα, με τους....... νόμους που βγάζει, ανάλογα με τα Σεξουαλικά της απωθημένα
.
Έχουμε ακούσει λοιπόν κατά καιρούς, διάφορα.

1. Ότι δεν θα δίδονται άδειες, για οικόπεδα που έχουν κλίση πάνω από 30%, αντί να δημιουργήσει ελεγκτικούς μηχανισμούς στις πολεοδομίες, για αυτοψίες (πού για αυτό είναι σίγουρα ανίκανη η Κυρία).
Φαίνεται λοιπόν, ότι η κυρία περί ου ο λόγος, δεν ζει στην Ελλάδα, για να ξέρει ότι δεν είναι επίπεδη και ότι έχει μεγάλες κλίσεις, κατά το 85% του εδάφους της.

2. Ότι για να πάρεις άδεια στα εκτός σχεδίου, από 4 στρέμματα, θα γίνουν 8, κάποτε ακούσθηκε και 10, αλλά φαίνεται δεν τους έκατσε.

3. Τώρα, όσοι τουλάχιστον μένουν στα βόρεια τής Αθήνας και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης και εάν ακόμα είναι νόμιμοι με τους τίτλους και τις άδειές τους, πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο και μάλιστα ετεροχρονισμένο. Γιατί???? Γιατί μάλλον δεν τους φτάνουν τα κουκιά για να γεμίσουν τα ταμεία.

Κάποιος πρέπει να τους πει λοιπόν, να πάνε να τα πάρουν, από τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (και είναι αρκετοί), και αυτών που χρωστάνε δισεκατομμύρια, για να λιγοστέψει και το χρέος, που αυτοί οι άχρηστοι (οι πολιτικοί), δημιούργησαν, αλλά εμείς καλούμεθα να πληρώσουμε τελικά.

Έτσι σε λίγο, όλοι εμείς, που άλλοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και άλλοι ΝΔ, μην σας φανεί λοιπόν περίεργο, που θα ψηφίζουμε ΛΑΟΣ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ούτε να μας πρήζετε με μηνύματα και τηλέφωνα, πριν τις εκλογές για την ψήφο μας.

Ούτε να διαμαρτύρεστε, πού σας κάνουν μαύρους στο ξύλο, (πού ορισμένοι, δεν το έχουν καταλάβει, όπως ο Χατζιγάκης) και σας γιαουρτώνουν.

Ου να χαθείτε Ρεμάλια και μάλιστα άχρηστα.

Αγνωστος