Τον Ελληνα τον ρώτησε κανείς για αυτή την εμπλοκή;

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου προχωρόντας σε ακόμα ένα "πραξικόπημα" βάζει τη χώρα σε έναν πόλεμο εναντίον μια χώρας με την οποία είτε το θέλουμε είτε όχι μέχρι προχτές είχαμε πολύ καλές σχέσεις.
Δεν ρωτήθηκε καν η Βουλή των Ελλήνων για αυτή την εμπλοκή. Η κυβέρνηση αυτή, έχει ως πρακτική της την απαξίωση της Βουλής και το δείχνει σε κάθε ευκαιρια.

Ας μας πουν λοιπόν οι "αετοί" της εξωτερικής μας πολιτικής βάσει ποιάς λογικής η Ελλάδα (η σημερινή ειδικά) επιτίθεται στη Λιβύη;Τί οφέλη άμεσα ή μακροπρόθεσμα θα έχει η Ελλάδα από μια τέτοια πολεμική εμπλοκή;Τι είναι αυτό που έχουν κατα νού ο Παπανδρέου και η παρέα του;Έχουν αναλογιστέι το κόστος της συμμετοχής σε αυτό το πόλεμο , σε....... χρήμα και όχι μόνο;
Όχι βέβαια ότι τα άλλα κόμματα είναι αμέτοχα;Συναινούν με τον τρόπο τους και  κάθε ένα ξεχωριστά ακόμα και εαν αρνούνται την εμπλοκή των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων...σε άλλες περιπτώσεις ειδικά η κοινοβουλευτική αριστερά θα είχε κατέβει στο πεζοδρόμιο απαιτόντας το αυτονόητο.Δηλαδή τη μη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο κατά της Λιβύης με πρόσχημα τον Καντάφι , ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω παραμένει μέλος της σοσιαλιστικής διεθνούς.Όπως φαίνεται βιώνουμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου και είναι σίγουρο πλέον ότι κάποιοι "σέρνουν" την κυβέρνηση σε επιλογές που θα κοστήσουν στον Ελληνικό λαό.
Τελειώνοντας να εκφράσουμε καποιες απορίες.
Γνωρίζουν τις δυνατότητες της πολεμικής μηχανής του Καντάφη;
Ξέρουν το βελινεκές των πυράβλων του;
Η Σούδα είανι στόχος;
Έχει αναλογιστεί κανείς ποιά θα είναι η αντίδραση  των εκατοντάδων χιλιάδων Μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας, όταν αυτή η χώρα επιτίθεται σε μια άλλη χώρα Μουσουλμανική;
Υπάρχει κανείς που θα απαιτήσει τώρα όσο είναι καιρός την μη εμπλοκή ης χώρας μας σε αυτή την τρέλα;
  X NEWS