Μπουτάρης προς συνδικαλιστή: Είσαι ένα χαμένο κορμί...νταβατζής των εργαζομένων


Εμπόλεμη ζώνη η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Την αρχή την έκανε ο δήμαρχος όταν απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των εργαζομένων, κ. Μανουσαρίδη, ο οποίος το διέκοπτε συνεχώς την ώρα που μιλούσε για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανάθεση της ανακύκλωσης σε ΑΕ, του είπε: «Ηλία έτσι επιβεβαιώνεις τη φασιστική σου υπόσταση»! Τη συνέχεια, όπως είναι φυσικό, την έδωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο οποίος χαρακτήρισε φασίστα τον κ. Μπουτάρη γιατί, όπως είπε, συναντήθηκε με τον κ. Νταβούτογλου.
Η συνεδρίαση διεκόπη από τον  πρόεδρο του σώματος Παναγιώτη Αβραμόπουλο, που αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των.......
εργαζομένων: «Τι έγινε Μανουσαρίδη, θα μας δείρεις;» και ενώ όλοι περίμεναν ότι με την επανέναρξή της τα πνεύματα θα ηρεμούσαν ο κ. Μπουτάρης εμφανώς εκτός εαυτού, επιτέθηκε φραστικά στον συνδικαλιστή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι ένα χαμένο κορμί, ένας νταβατζής των εργαζομένων που έχει να εργαστεί περίπου 20 χρόνια», για να εισπράξει την ειρωνεία του  ότι «γεννήθηκε μέσα στα λεφτά».

newpost