Εκβιασμός με θύματα τους καρκινοπαθείς!

Γράφει ο Μαγια

Εγκληματικός εκβιασμός φαρμακευτικής εταιρείας, προκειμένου να διεκδικήσει τις οφειλές του Δημοσίου. Σταμάτησε να προμηθεύει το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας με φάρμακο, άκρως απαραίτητο σε καρκινοπαθείς, ενώ απειλεί να επιβάλει εμπάργκο και σε άλλα σημαντικά φάρμακα!
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι δεκάδες ασθενείς, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με λέμφωμα και έχουν ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία να μη μπορούν να συνεχίσουν την αγωγή συντήρησης διότι υπάρχει έλλειψη του συγκεκριμένου φάρμακου, το οποίο, σημειωτέον, είναι πανάκριβο.
«Αν λείψει αυτό το φάρμακο θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε σε χημειοθεραπείες που κάναμε 25 χρόνια πριν, με σαφώς διαφορετικά και προφανώς όχι το ίδιο θετικά, αποτελέσματα», δήλωσε διακεκριμένος γιατρός του νοσοκομείου.
Το ΕΣΥ κατέρρευσε, άνθρωποι κινδυνεύουν! Ακούει κανείς;
Ο εσχάτως εξαφανισθείς από το …γυαλί, λαλίστατος, κατά τα άλλα, υπουργός Υγείας (ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις …κατεδαφίσεις, τις περικοπές και γενικώς υπάκουος στα κελεύσματα των Τροικανών) δε δείχνει πως έχει τα κότσια, τουλάχιστον, να συγκρουστεί με τα προκλητικά πιράνχας, που έχουν φάει το …καταπέτασμα…