ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΉ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ «ηθικής», «επιστήμης» και «δικαίου»

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

(οι «αξίες» γράφονται σκόπιμα  ολες με μικρά γράμματα και όλες σε εισαγωγικά ως αρμόζει σε εκφυλισμένες έννοιες)

«ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν θα επιτρέψει την αποψίλωση της Δημόσιας Υγείας.»
«ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ»
Αποσπάσματα από το επίσημο Δελτιο Τύπου της 3ης Φεβ.2011  του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (βλ. σημ1)

Ποιος τη χάρη μου! Μετά τις στρατιές των αυτόκλητων «προστατών» μου που βάζουν πάνω απ όλα το καλό μου και   που έχουν ανδρωθεί μέσα στις κάθε λογής συντεχνίες, ήρθαν να προστεθούν στην υπηρεσία μου και οι «επιστήμονες» με τις άσπρες ποδιές και με το στηθοσκόπιο – γραβάτα!

«ΟΛΟΙ» οι «επιστήμονες» ενωμένοι διεκδικούν καλύτερη υγεία για την πάρτη μου.

«ΚΑΝΕΝΑΣ» από δαύτους δεν θα επιτρέψει την αποψίλωση της δημόσιας υγείας επίσης για την πάρτη μου!

Επειδή ΔΕΝ είμαι αγνώμων και αχάριστος και επειδή το «όλοι» και το «κανένας» είναι απρόσωπες γενικότητες, πριν βγω στους δρόμους και αρχίσω να σφίγγω το χέρι όποιου φοράει «άσπρη ποδιά» ήθελα απλά να ρωτήσω:

Μέσα στο «ΟΛΟΙ» περιλαμβάνονται και εκείνοι που εκβιαστικά μου ζήτησαν φακελάκι κάθε φορά που τους......... χρειάστηκα ή τους «φακελάκηδες» να τους βγάλω απ έξω?

Και αν τους βγάλω, που να τους βάλω για να χωρέσουν? Τυγχάνει βλέπεις να μην έχουν ρουφήξει μόνο το αίμα το δικό μου αλλά και του 49% του ελληνικού λαού που είχαν την ατυχία να νοσηλευτούν σε Δημόσιο Νοσοκομείο (Το νούμερο δεν είναι δικό μου το δίνει επίσημα ο ΟΑΣΑ)

Για μπόλικους τους κόβω. ΔΕΝ νομίζω κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις να πίνουν το αίμα των μισών ελλήνων ασθενών

Μέσα στο «ΟΛΟΙ» περιλαμβάνονται και εκείνοι των οποίων τις συνταγές μαϊμού τις πληρώνουν τώρα ο συνταξιούχος πατέρας μου και η συνταξιούχος μάνα μου με περικοπές απ την σύνταξη για την οποία πλήρωναν μια ζωή?

Και αν τους βγάλω, που να τους βάλω για να χωρέσουν? Και τούτους για μπόλικους τους κόβω. ΔΕΝ νομίζω κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις να έχουν καταφέρει να φέρουν το κόστος της μαυρης συνταγογράφησης στο 25% του συνολικού φαρμακευτικού κόστους υγείας! (Ούτε αυτό το νούμερο δεν είναι δικό μου Το δίνει επίσημα ο ΟΑΣΑ)

Και επειδή ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» στις μέρες μας είναι διασημότερος από «ΟΛΟΥΣ» τους αυτόκλητους σωτήρες και προστάτες μου, ήθελα επίσης να ρωτήσω μέσα στον «κανένα» που δεν θα επιτρέψει την αποψίλωση της Δημόσιας Υγείας, συμπεριλαμβάνονται και τα εκλεκτά φρούτα εποχής, με τις άσπρες ποδιές που στην Λέσβο βαφτίστηκαν παραπληγικοί για να τσιμπάνε το επίδομα τροφής των 35 ευρώ που αδίκως τους είχε κοπεί?

Προσέξτε τραγική ειρωνεία

ΟΛΟΙ οι γιατροί των των Κέντρων Υγείας της Λέσβου χαρακτηρίστηκαν παραπληγικοί   για το επίδομα που αδίκως έχασαν και ΚΑΝΕΝΑΣ από δαύτους δεν βγήκε να καταγγείλει τους καρεκλοκένταυρους μασκαράδες που ελέω παραπληγικής νοημοσύνης επινόησαν το ΑΠΟΛΥΤΟ αυτό αίσχος

Και απ ότι διαβάζω και σε άρθρο της Λωρης Κεζα στο «Βήμα» ο ίδιος  ιός δεν χτύπησε μόνο στη Λέσβο. Χτύπησε και αλλού στην επικράτεια

Ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» και οι «ΟΛΟΙ» σε μεγάλα κέφια!

Για να ξεφύγουμε όμως λίγο απ την γενικότητα του «ΚΑΝΕΝΑ» και του «ΟΛΟΙ» επιτρέψτε μου να αναφέρω κι ένα όνομα

Το όνομα ενός ΑΓΓΕΛΟΥ που από εκεί ψηλά που τον έστειλαν τα διανοητικώς παραπληγικά νούμερα επιστήμης και πολιτείας ας με συχωρέσει που το αναφέρω του δίπλα τους

Πάρτε το διανοητικά παραπληγικοί ξεφτίλες κάθε είδους και συνομοταξίας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΛΛΗΣ Ετων 5:  Εφυγε από Νευροβλάστωμα δεξιού επινεφριδίου διότι οι οι διανοητικά παραπληγικοί τυπολάτρες που αθώωσε πανηγυρικά πρόσφατα η Ελληνική Δικαιοσύνη επικαλούμενοι υπαρκτά νομικά προβλήματα ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ τον λογαριασμό εράνου στον οποίο οι ανώνυμοι πολίτες μέσα σε μια νύχτα συγκέντρωσαν τις 300.000 ευρώ που χρειαζόταν η πάμφτωχη οικογένειά του για να τον στείλει στην Νεα Υόρκη να γίνει καλά…

Στο ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ο νόμος της παράνοιας  εφαρμόστηκε κατά γράμμα. Στους «παραπληγικούς επιστήμονες» ο νόμος έγινε λάστιχο και κουρελόχαρτο μαζί  για 35 ευρώ!

Που είναι ρε ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» που μάχεται για πάρτη μου  να  στείλει τους «διανοητικά παραπληγικούς»  «ΟΛΟΥΣ»   στο διάολο?

Ναι ρε, το επίδομα εφημερίας το δικαιούστε αλλά πως ρε ανέχεστε «ΟΛΟΙ» «επιστήμονες άνθρωποι»  να ξεφτιλίζεστε για ένα τσάμπα γεύμα?

Τι έχουν να πουν οι «σύλλογοι» σας?

Που είναι ρε  οι «ΟΛΟΙ» με τα καθαρά χέρια που μόλις τους θίξουμε αρχίζουν το τροπάρι περί θλιβερών εξαιρέσεων,   να στείλουν τον φακελάκια - «ΚΑΝΕΝΑ»  και τις «εξαιρέσεις» του 49%  στο διάολο?

Που ήταν όλοι οι σύλλογοι όταν πέρασε το έκτρωμα νόμου που έδινε θέσεις διευθυντών κατ’ αρχαιότητα στον κάθε αλμπάνη χασάπη παραμερίζοντας την αξιοκρατική αξιολόγηση?

Η μήπως η τάξη των κατά 49% φακελάκιδων δεν έχει αλμπάνηδες? Βγάλτε μια ανακοίνωση να σπάσουμε πλάκα…

Τι καταλήψεις έχετε κάνει  ρε «διανοητικά παραπληγικοί» γραμματείς και φαρισαίοι των συλλόγων με τις άσπρες ποδιές,  για τα παράσιτα που έχουν μετατρέψει το ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ του κόσμου σε πτώμα που βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση

Ποιον επίορκο «κανένα» διαγράψατε τη στιγμή που απειλείτε με διαγραφές  όσα ηθικά στοιχεία του χώρου σας,  σπάσουν την ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ απεργία σας και εξετάσουν ασθενή?

Ποια «διανοητικά παραπληγική» εξαίρεση που ξεφτιλίζει την ιερή επιστήμη σας τιμωρήσατε εσείς που τολμάτε να κάνετε συστάσεις στον πεντακάθαρο Ελευθέριο Ανευλαβή γιατί έστειλε στο διάολο «διανοητικά παραπληγικά μπουμπούκια» της πολιτικής?

Ποιος ιατρικός κανόνας, ποια ιατρική ηθική λέει ρε ότι το επείγον περιστατικό πρέπει να έρθει στο χώρο της  κατάληψης (Θεέ και Κύριε, Βούδα και Μωάμεθ και 12 θεοί του Ολύμπου μαζί!!!) για να εξυπηρετηθεί όπως ΕΣΕΙΣ προτείνετε στα πλαίσια ενός ανθρωπισμού – βιτρίνα?

Ρε ο πρόεδρός σας καλεί τα έκτακτα περιστατικά στον χώρο κατάληψης και τον κοιτάτε?

Αλήθεια το όνομα Αμαλία Καλυβίνου σας λέει τίποτα? Το όνομα της καρκινοπαθούς blogger που μέσα από το ιστολόγιο fakelaki κατήγγειλε ΕΠΩΝΥΜΑ τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ του σιναφιού σας με ονοματεπώνυμα ημερομηνίες και διευθύνσεις σας λέει τίποτα? Εξετάσατε έστω και ένα από αυτά? Βγάλατε μια ανακοίνωση να καταγγείλετε είτε την άτυχη blogger είτε τους επίορκους αλμπάνηδες που σας έδειχνε?

Την απόλυτη μάστιγα της υγείας, το ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ για την οποία δεν έχει γίνει ούτε κατάληψη λουτροκαμπινέ ή δωματίου (απ αυτά που καταλαμβάνουν οι πηδηχταράδες με τις ποδιές) ο Ιατρικός κόσμος πριν λίγους μήνες βάλθηκε να την καταπολεμήσει με το «πυρηνικό» όπλο που λέγεται αφίσες (!!!) που κολλήθηκαν σε κάθε Δημόσιο χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας και έγραφε «"Σου ζητούν φακελάκι? Δώσε ένα άδειο" » Ακόμα γελάνε τα τρωκτικά με τα νυστέρια και τα στηθοσκόπια!

Κι αν σε τελική ανάλυση, έχω άδικο για την αποτελεσματικότητα του όπλου σας, γιατί δεν γεμίζετε και τώρα τον τόπο με αντίστοιχες «πυρηνικές» αφίσες όπου θα γράφετε ξεκάθαρα τα αιτήματά σας και ταλαιπωρείτε τον δύστυχο κοσμάκη που βλέπει ραντεβού μηνών να ακυρώνονται?

Αλήθεια αν βγάζατε αφίσες ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ?

Το περίφημο «Έρχονται ΛΟΥΚΕΤΑ σε πολλά ιατρεία.» που είδα γραμμένο αποκλειστικά και μόνο στο ιστολόγιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (βλ σημειωση 2)  , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ?

ΜΗΠΩΣ αυτό είναι που σας καίει και το έχετε θάψει στο ιστολόγιο? Το ότι αντί να σας τα «στάξουμε» στο απογευματινό σας ιατρείο θα έχουμε δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε πολύ περισσότερους γιατρούς σας καίει?

Αλλά μιας και φτάσαμε στην «ταμπακιέρα» ας πούμε και την μεγάλη υπέρ σας αλήθεια

Ο αμειβόμενος από το Δημόσιο Έλληνας γιατρός είναι ισως ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Οι συνθήκες εργασίας του αμειβόμενου από το Ελληνικό Δημόσιο ιατρού είναι απ τις χειρότερες επαγγελματικές συνθήκες που μπορεί να τύχουν σε μισθωτό


Τα δύο παραπάνω όμως έχουν αποτελέσει άλλοθι για να μετατρέψουν ένα μεγάλο μέρος του κρατικοδίαιτου ιατρικού πληθυσμού, σε συμμορία από λαμόγια

Το πρόβλημα ΔΕΝ λύνεται με καραγκιοζλίκια. Το πρόβλημα δεν λύνεται με συντεχνιακές διεκδικήσεις στην πλάτη των ασθενών

Το πρόβλημα δεν λύνεται ούτε από την ίδια την διανοητικά παραπληγική πολιτεία

Απ την στιγμή που οι όποιες καταγγελίες για επίορκα λαμόγια από τα ίδια τα θύματά τους  είναι καταδικασμένες εξ ορισμού σε συντεχνιακή συγκάλυψη η λύση μπορεί να δοθεί μόνο εκ των έσω   

Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μονό  αν όσοι ηθικά ακέραιοι επιστήμονες – ήρωες  υπάρχουν στην ιατρική κοινότητα τολμήσουν πραγματική κάθαρση εκ των έσω,  ξεκινώντας πρώτα από την κωμικοτραγική «ηγεσία» των περισσοτέρων συλλόγων τους και βάζοντας στη συνέχεια  το νυστέρι στην πληγή  αντί να την επικαλύπτουν  με αφίσες τερματίζοντας μόνιμα τις συγκαλύψεις συναδελφικής αλληλεγγύης

Είναι αδύνατον «ΚΑΝΕΝΑΣ» να μην ξέρει , «ΚΑΝΕΝΑΣ» να μην άκουσε. Είναι ντροπή ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» με την άσπρη ποδιά  να ζητάει απ τα θύματα των τρωκτικών του συναφιού του, που κρέμονται απ τα χείλη του θύτη τους να κάνουν αυτό ΟΛΟΙ του χώρου ξέρουν και  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ τολμά να κάταγγείλει

Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν βρεθεί πραγματικά αυτός ο περίφημος «ΚΑΝΕΝΑΣ» στο χώρο με τις άσπρες ποδιές να φωνάξει και να διαλύσει την μούγκα των βολεμένων λόγω «παραπληγικής νοημοσύνης» πολιτείας και κλάδου

Εκτός και αν υπάρχουν αφελείς που  πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα κάποιος επί γης που μπορεί να θεραπεύει την «διανοητική παραπληγία» του βολέματος λέγοντας απλά στα μπουμπούκια κάτι αντίστοιχο με το «άρον τον κρέβατόν σου και περιπάτει…»

Katsikas.George@gmail.com


Σημ.1 url ανακοίνωσης ΙΣΑ
http://isathens.wordpress.com/2011/02/03/48%cf%89%cf%81%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%81/


Σημ2 ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ…
http://isathens.wordpress.com/2011/02/04/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%bf/