Οι «τζαμπατζήδες» των 29,3 €!

Γράφει ο Μαγια 

Υφυπουργός, η κυρία Τζάκρη, χρησιμοποίησε στις 26 Νοεμβρίου 2010, την αίθουσα VIP του «Ελ. Βενιζέλος» και χρέωσε το τμήμα προμηθειών του υπουργείου της με το ευτελές ποσό των 29,3 €!
Είναι γνωστοί τζαμπατζήδες οι πολιτικοί, αλλά αποτελεί πρόκληση να χρεώνουν στα κρατικά ταμεία, τους …καφέδες και τις ...πορτοκαλάδες τους!
Θέλουν οι πολιτικοί και τα κυβερνητικά στελέχη να περνούν από τις... ιδιαίτερες αίθουσες των αεροδρομίων; Δικαίωμά τους, αρκεί να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Αλλωστε, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε πληρώνονται πλουσιοπάροχα.
Όπως γράφει το .........
«Εθνος», το έγγραφο, για την πληρωμή του... αστρονομικού ποσού των 29 ευρώ και 30 λεπτών συντάχθηκε από το τμήμα προμηθειών της αρμόδιας γενικής διεύθυνσης διοικητικής υποστήριξης του υπουργείου Εσωτερικών και επικαλείται για την κάλυψη των συγκεκριμένων εξόδων 18 διατάξεις και προεδρικά διατάγματα, καθώς επίσης και το σχετικό παραστατικό από την εταιρεία catering αλλά και τη βεβαίωση από την υπουργό!...
Το θέμα του εγγράφου όπως καταγράφεται είναι: «Εγκριση γενομένης δαπάνης εξόδων χρησιμοποίησης της αίθουσας VIP του Ελευθέριος Βενιζέλος από την υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», ενώ μετά την απαρίθμηση των νόμων και των διατάξεων επισημαίνεται ότι «εγκρίνουμε τη γενόμενη δαπάνη των 29,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του τιμολογίου της Olympic Catering για κάλυψη των εξόδων χρησιμοποίησης της VIP αίθουσας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στις 26/11/2010 από την υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Τζάκρη».