O πρωην Vodafone man κρατάει την τύχη του ALTER

Οι εξελίξεις στο ALTER «τρέχουν» και η αγωνία για μια θετική απάντηση από τον Γιώργο Κορωνιά προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Ελεύθερης Τηλεόρασης» του Μπουρναζίου, μεγαλώνει όλο και περισσότερο.
Ο άλλοτε ισχυρός άντρας της Vodafone κρατάει στα χέρια του ένα από τα «κλειδιά» για το μέλλον του καναλιού, το οποίο βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης με τις οφειλές του να αγγίζουν το 53,9% των ίδιων κεφαλαίων του και ως εκ τούτου οι μετοχές του να περνούν στην κατηγορία της επιτήρησης, ενώ σήμερα δεσμεύτηκε και το 50% των λογαριασμών του.
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το........... κρίσιμο ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, και από την απάντηση Κορωνιά θα κριθεί η επόμενη μέρα στον τηλεοπτικό σταθμό. Ο γιος του Γιώργου Κουρή, Ανδρέας αλλά και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση Κουρή δηλώνουν αισιόδοξοι πως ο μάνατζερ θα πει το «πολυπόθητο» ναι και θα... φέρει στα ταμεία του ALTER περίπου 10 εκατ. ευρώ, ποσό- ανάσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την εισηγμένη εταιρεία.
Deal