Σοβαρά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και Κούγια…Δείτε το βίντεο

Πολύ βαρύ το κλίμα για τον Α. Κούγια, στην Πάτρα μετά το επεισοδιακό ...τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.
Φουσκωτοί, που συνόδευαν τον πρόεδρο της Παναχαικής Αλέξη Κούγια, επιτέθηκαν και χτύπησαν διαμαρτυρόμενους πατρινούς φιλάθλους, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών οι οποίοι για να τους προστατέψουν έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Δεν έγιναν συλλήψεις, ενώ αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι υπήρξε προκλητική μεροληψία της αστυνομίας υπέρ του Κούγια και των συνοδών του.
Λίγη ώρα μετά τα επεισόδια, κάποιοι από τους φουσκωτούς έκαναν "γυαλιά-καρφιά" το καφενείο που διατηρεί ένας εκ των οπαδών της πατρινής ομάδας που διαμαρτυρόταν κατά του Αλέξη Κούγια. Το κατάστημα υπέστη υλικές ζημιές, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και......... εισήχθη στο χειρουργείο!
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κούγιας, έβρισε σκαιότατα τον δημοσιογράφο Χρήστο Βεργανελάκη, και στη συνέχεια τον έφτυσε στο πρόσωπο, ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, φουσκωτοί τον προπηλάκισαν και τον υποχρέωσαν να φύγει από την αίθουσα.
«Δεν φεύγω», δήλωσε ο Κούγιας. Και πρόσθεσε:  «Αν θέλετε η Παναχαϊκή να είναι στη μιζέρια, θα είμαστε όλοι μαζί. Έχω φτάσει στο σημείο να πέφτω στο ίδιο επίπεδο, αν και έχω μεγάλη κοινωνική καταξίωση. Φτάσανε στο σημείο να με συγκρίνουν με τον Μακρή! Αλλά είναι κάποια άτομα που ασχολούνται με την ομάδα και τα οποία κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και το παίζουν επικεφαλής των οργανωμένων. Έχω τέτοιο μέταλλο που αντέχω τα πάντα. Λυπάμαι για την Ερασιτεχνική, που συνεργάστηκε με τα κακοποιά στοιχεία και άνοιξε τις πόρτες ώστε να εισβάλουν στο γήπεδο. Στηρίζω τον προπονητή και τους παίκτες και δεν πάω πουθενά. Γίνεται μια αισχρή επίθεση εναντίον μου χωρίς λόγο. Ορισμένοι θα βαρεθούν να με βλέπουν. Δεν θα χαρίσω την ομάδα. Δεν φοβάμαι κανέναν και ειδικά κάτι τσουτσέκια. Στην Ερασιτεχνική βλέπουν μόνο το γήπεδο, είναι μεσίτες και ψάχνουν να τα βρουν με τα careffour και τον Μαλάκο. Όποιος θίξει πλέον την τιμή και την υπόληψή μου θα τα λέμε στα δικαστήρια».

Δείτε το βίντεο