«Θεραπευτήριο» δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν…

Γράφει ο Μαγια

Μας ,άφησε άφωνους ο …υψηλός δείκτης νοημοσύνης των Αριστερών ακτιβιστών, που οργάνωσαν την επιχείρηση μετατροπής της Νομικής -κτίριου με ιστορική φόρτιση- σε βιτρίνα εξαθλιωμένων μεταναστών. Όχι μόνο έριξαν νερό στο μύλο του ρατσισμού (το φασισταριό τρίβει τα χέρια του), αλλά έβαλαν σε σοβαρό κίνδυνο και το καταταλαιπωρημένο Πανεπιστημιακό Ασυλο. Προφανώς έχουν την εντύπωση ότι το Πανεπιστημιακό Ασυλο είναι το …θεραπευτήριο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν…

Ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, άδραξε την ευκαιρία να προβάλει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά το αίτημα να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Ασυλο.

Και δεν είναι μόνος. Πληθαίνουν οι κραυγές πως «το Πανεπιστημιακό Ασυλο συμβάλλει στη διάλυση του κράτους και πρέπει να καταργηθεί». Ή ότι. «το επιχείρημα περί προστασίας της............. ελεύθερης διακίνησης των ιδεών δεν ισχύει, γιατί στο σημερινό δημοκρατικό καθεστώς δεν απειλούνται και το όποιο αυταρχικό καθεστώς του μέλλοντος (απίθανο ενδεχόμενο) δεν θα το σεβόταν».
Δεν φταίει το Πανεπιστημιακό Ασυλο, που το ελληνικό κράτος, και η ελληνική κοινωνία, εκμεταλλεύτηκαν τη ροή των μεταναστών: Φτηνά εργατικά χέρια, βαριά ανασφάλιστη εργασία, απειλές απέλασης. Που οικοδομήθηκε η «ισχυρή» Ελλάδα των Ολυμπιακών αγώνων...
Το δικαίωμα στη ζωή των κατατρεγμένων αλλοδαπών συνανθρώπων μας αναδεικνύεται και διεκδικείται αποτελεσματικά με άλλους τρόπους.
Αλλά όταν Αριστεροί στερούνται φαντασίας, τότε «κλάφτα Χαράλαμπε», κατά το κοινώς λεγόμενο…