Ποιο Μνημόνιο; Πανάχα και ξερό ψωμί!

Γράφει ο Μαγια

Φταίει κι ο ίδιος ο λαός που είναι …μαραζιάρης, όπως λέει κι ο Σαββόπουλος. Πλημμύρισε το κέντρο της Πάτρας από αγανακτισμένα άτομα κάθε ηλικίας που θέλησαν να στείλουν οργισμένο μήνυμα στον μεγαλομέτοχο της Παναχαικής Αλ. Κούγια, πως είναι ανεπιθύμητος στην αχαική πρωτεύουσα.
Η κακή πορεία της πατρινής ομάδας σε συνδυασμό με τα θλιβερά επεισόδια, που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ασπρόπυργο, υποχρέωσαν χιλιάδες πατρινούς να σηκωθούν από τους καναπέδες και να βγουν στους δρόμους απαιτώντας την αποχώρηση του Α. Κούγια από το τιμόνι της Παναχαικής.
Εντυπωσιακός ήταν όχι μόνο ο όγκος αλλά και ο....... παλμός των διαδηλωτών (ποιος λογαριάζει το Μνημόνιο; Πανάχα και ξερό ψωμί!).
Εύλογο το ερώτημα. Αν οργανωνόταν συλλαλητήριο π.χ. κατά της διάλυσης του ΕΣΥ, για τα ράντζα και τις λίστες αναμονής, πόσοι πολίτες που υποφέρουν εκτός από την αγωνιστική κατάπτωση της ομάδας τους και από τις διαρκώς υποβαθμιζόμενες παροχές υγείας στα νοσοκομεία της Πάτρας, θα ανταποκρίνονταν;
Κατά τα λοιπά, κάποιοι τρίβουν, φανερά πλέον τα χέρια τους και …προσκυνούν τη χάρη σου (φίλαθλε) λαέ, γιατί κατά πως φαίνεται αντέχεις και αναδιάρθρωση του χρέους.