και κοντραμπατζήδες και γείτονες



 Ελλην Φορολογούμενος

Λέμε κοντραμπατζήδες και όχι κοντραμπατζής, γιατί οι δουλειά απαιτεί  τουλάχιστον δυο,  καλή ώρα . Στα νησιά του Αιγαίου, μα και στον Έβρο. Οι «άνθρωποι» , ξανάπιασαν δουλειά και θυμήθηκαν τα αμελέ ταμπουρού και τα τάγματα του λευκού θανάτου , τότε που περιέφεραν στις στέπες της Ανατολίας μέχρι εξοντώσεως τους ντόπιους  ελληνικούς πληθυσμούς.
Τώρα ξανακάνουν το ίδιο αυτή τη φορά με τους μουσουλμάνους ¨αδερφούς¨. Τους οποίους και εναποθέτουν στην φίλη , γείτονα και σύμμαχο Ελλάδα.
Γι’ αυτό και η στήλη θα συμβούλευε τον καλό Δήμαρχο κ.κ. Μπουτάρη  , πριν φτιάξει το μνημείο στους νεότουρκους , ας φτιάξει ένα χώρο υποδοχής – κάπου δίπλα από το τζαμί , που επίσης προτείθετε να φτιάξει-  για τους χιλιάδες κολασμένους των νέο-αμελέ ταμπουρού , και μπορεί να φαντάζεται  διαφορετικά τους 300.000 εξ......... ανατολών «τουρίστες», αλλά όταν με το καλό φτάσουν τότε να έχει κάπου να φιλέψει τα μουσαφιριά μας .
Μέχρι και τα παραδοσιακά φιλαράκια τους οι Γερμανοί έφριξαν.
 Στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο πρώην Υφυπουργός Άμυνας και πολιτικός αναλυτής Lothar Rühl σε ανάλυσή του με τίτλο «Δήθεν ανίσχυρη» και υπότιτλο «Χρησιμοποιεί η Τουρκία τις μαζικές συνοριακές παραβιάσεις, για να πιέσει την Ε.Ε.;».
Το δημοσίευμα αναφέρεται στις μαζικές παραβιάσεις των τουρκικών συνόρων προς την Ελλάδα από λαθρομετανάστες και κάνει λόγο για «υποτιθέμενη αδυναμία» της Τουρκίας να ασκήσει αποτελεσματικό έλεγχο στα σύνορά της προς την Ελλάδα. Ο Rühl θεωρεί εσκεμμένη την απουσία επαρκών συνοριακών ελέγχων εκ μέρους της Τουρκίας και εκτιμά ότι πρόκειται για σχέδιο της Τουρκίας ώστε να ασκηθεί πίεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ καλεί τα ευρωπαϊκά όργανα και τη Γερμανία να ασχοληθούν με το θέμα.
Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα σημειώνει:
«Η Τουρκία έχει το μεγαλύτερο στρατό στον ευρωπαϊκό τομέα του ΝΑΤΟ. Παρά ταύτα η υποψήφια προς ένταξη χώρα της Ε.Ε. δεν είναι σε θέση να ελέγξει τις παραβιάσεις των συνόρων της προς την Ε.Ε. με κατεύθυνση της Ελλάδα», σημειώνει ο αρθρογράφος, ενώ αναφέρεται στο μεγάλο τεχνολογικό- στρατιωτικό εξοπλισμό και στρατιωτικό προσωπικό που διαθέτει η Τουρκία … που είναι και γερμανικό καλή ώρα.
Ρε μπας και τις γέφυρες ταχείας διέλευσης ποταμού  της πήρε ο κουμπάρος για εξυπηρέτηση των «τουριστών» και τσάμπα ανησυχήσαμε;