«Κάηκε» το νέο επεισόδιο φαυλότητας του Φούρα…

Γράφει ο Μαγια

Ακαρπη απέβη η ύστατη προσπάθεια του …φουριστάν, να «πρωταγωνιστήσει» σε νέο επεισόδιο φαυλότητας στον δήμο Πατρέων. Το δημοτικό συμβούλιο δεν παραπλανήθηκε, ώστε να νομιμοποιήσει τη σκανδαλώδη τακτοποίηση συγγενών των κολλητών του απερχόμενου δήμαρχου Α. Φούρα!
Πρόκειται για απασχολούμενους στην Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαίας (έχει προ πολλού «κατεβάσει ρολά»), που είχαν μετακινηθεί στις κεντρικές υπηρεσίες του δήμου, αφού προηγουμένως μετατράπηκαν παρανόμως οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου!
Ανάμεσά τους, τα παιδιά του δημάρχου Βραχνείκων, που εκμεταλλευόμενος τη θέση του στο ΔΣ της εταιρείας είχε προσλάβει την κόρη του(!) και γνωστού συνδικαλιστή του δήμου Πατρέων προερχόμενου από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά(!)…
Καθοριστική ήταν η στάση της προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων Τασίας Κυριακοπούλου, που δεν υπέκυψε στις πιέσεις και με επιμονή αλλά και αίσθημα ευθύνης αντέδρασε αποφασιστικά στις πελατειακές μεθοδεύσεις του Φούρα. «Δεν είναι δυνατόν -είπε- τη.......
στιγμή, που απομακρύνονται 8μηνίτες, με δυσβάστακτες οικογενειακές υποχρεώσεις, να μονιμοποιούνται με συνοπτικές διαδικασίες παιδιά και συγγενείς των κολλητών του Φούρα!». Είχε προηγηθεί επιστολή της στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, τον υπουργό Εσωτερικών Ι. Ραγκούση, τον περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας Τ. Αποστολόπουλο και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ζητώντας «να τηρηθεί η νομιμότητα, να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες και να ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα».