Χριστούγεννα στο Λονδίνο!!!

Σήμερα ταξιδέυουμε στο Λονδίνο!!!
Όσα χρόνια κι αν περάσουν το Λονδίνο παραμένει μια κλασική και συνάμα εξαιρετική πρόταση για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.

Η ατμόσφαιρα στην βρετανική πρωτεύουσα είναι ήδη γιορτινή και όλα προμηνύουν ότι τα φετινά Χριστούγεννα στο Λονδίνο θα είναι συναρπαστικά!

Ακόμα κι αν νιώσετε ότι δεν προλαβαίνετε να τα δείτε όλα, μην απελπίζεστε: στο Λονδίνο θα πάτε και θα ξαναπάτε…...




Βρετανικό Μουσείο: Ένα από τα παλαιότερα μουσεία στον κόσμο, το Βρετανικό Μουσείο έχει αμέτρητους ιστορικούς θησαυρούς από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών και ιδιαίτερα των Ελλήνων, επικεντρώνεται στα Μάρμαρα του Παρθενώνα αλλά και στα αιγυπτιακά εκθέματα. Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ υπάρχει ένα όμορφο καφέ για να ξεκουραστείτε.








London Eye: Με αφορμή της γιορτής του Millennium η British Airways κατασκεύασε αυτή την εντυπωσιακή ρόδα, που πραγματικά αποτελεί κόσμημα του Λονδίνου. Έχετε την δυνατότητα να ανεβείτε στις κάψουλες και να θαυμάσετε το Λονδίνο από ψηλά, καθώς η ρόδα διαγράφει κύκλο χωρίς καν να το καταλάβετε.















Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussaud's: Ποτέ ξανά δεν θα μπορέσετε να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από τόσες πολλές διασημότητες! Τα κέρινα ομοιώματα είναι τόσο αληθινά που νομίζετε ότι η Kylie Minogue ή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα σας μιλήσουν! Μια επίσκεψη που θα σας μείνει κυριολεκτικά αξέχαστη, φτάνει να έχετε μαζί σας και την φωτογραφική σας μηχανή για να φωτογραφηθείτε με τους stars! Φροντίστε όμως να προμηθευτείτε νωρίτερα το εισιτήριό σας, γιατί οι ουρές είναι μεγάλες και θα ταλαιπωρηθείτε.



Tower of London: Κατασκευάστηκε το 1078 και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στο κόσμο. Μεγάλος και επιβλητικός θα σας εντυπωσιάσει με τους θησαυρούς που κρύβουν οι σκοτεινοί τοίχοι του, ενώ στην ανατριχιαστική ατμόσφαιρα συνδράμουν και τα κοράκια που πετούν πάνω από το πύργο. Δώστε την προσοχή σας στα κοσμήματα του στέμματος, αλλά και στους φύλακες με την παραδοσιακή ενδυμασία.















Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: Ένα συναρπαστικό μουσείο με απίστευτα εκθέματα που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Ειδικά για την περίοδο των γιορτών έχει στηθεί ένα μεγάλο παγοδρόμιο αλλά και ένα φοβερό χριστουγεννιάτικο παζάρι όπου μπορείτε να αγοράσετε δώρα για συγγενείς και φίλους.



Επιμέλεια : Kafeneio Team