θα παγώσει και την κόλαση , ο μπαγάσας!

Κόλαση 10/12/2010, ανταπόκριση
Ελλην Φορολογούμενος

 
ΔΕΚΟ είναι και η κόλαση αποφάνθηκε το υπουργικό συμβούλιο και σαφώς δεν εξαιρείται από τις μειώσεις -25% στους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ.

Τρελαμένος είναι ο Οξαποδώ ( λαϊκιστή Αρχι-διάολος) αφού βλέπει τις αποδοχές του να συρρικνώνονται και τα έξοδα του να μεγαλώνουν .

-Τα καζάνια για να μείνουν ανάμενα χρειάζονται πετρέλαιο , τόνισε ,  και μετά από τις αυξήσεις στο brent αλλά και την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης , θα βάλουμε λουκέτο και εμείς  όπως και χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις , κρίνεται ασύμφορη πλέον η λειτουργία της κόλασης ,ας όψεται ο Γιώργος και οι σύμβουλοι του αναστέναξε ο Άρχων του σκότους.
Είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να …παγώσει η κόλαση* , απείλησε ο Εωσφόρος.
Σε ερώτηση συνεργάτη της στήλης μας , για το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις το εργατοτεχνικό προσωπικό της κόλασης δηλαδή, οι θερμαστές, οι συντηρητές και οι άλλοι φτωχό-διάβολοι, ο Οξαποδώ απάντησε :
-Μετά την συμφωνία ΓΣΕΕ-ΣΕΒ για τις........ επιχειρησιακές συμβάσεις και τις μειώσεις στη βάση της Εθνικής συλλογικής συμβάσεις . Οι εργασιακές συνθήκες στην κόλαση έχουν γίνει πολύ καλύτερες από αυτές ,των άλλων εργαζομένων στην βιομηχανία , στις βιοτεχνίες και σε όλο τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.