«Άγιες νότες» και «ιερά πάρτι»

Γράφει Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

«Χτύπησε» πάλι το πολιτικό και εκκλησιαστικό σκυλολόι ! Τα «ρεσερβέ» είχαν «κλείσει» μέρες πριν. Κουστουμαρισμένοι τίποτες, σε συνεννόηση με ανεκδιήγητους τρισάθλιους ρασοφόρους βρέθηκαν «πρώτο στασίδι πίστα» στο Κοσμικό κέντρο «Saint Pantelοs» και παρέα με τους αριστεροδεξιούς ψαλτάδες τους τα ΜΜΕ, το έριξαν στην πολιτιστική διαπαιδαγώγηση των απολίτιστων ιθαγενών που τους έχουν χρόνια τώρα μετατρέψει μετανάστες στον ίδιο τους τον τόπο

Η πολιτιστική βραδιά ήταν άψογα οργανωμένη!

Εξασφαλισμένο parking για τους λιμουζινάτους καλεσμένους χωρίς το ρίσκο να φάνε κλήση απ την τροχαία όπως οι κοινοί θνητοί που εμπιστεύονται τους  παρκαδόρους των πολιτιστικών κέντρων του σωρού, βαρβάτη «πόρτα» από τα ΜΑΤ για τους ανεπιθύμητους Ιθαγενείς, λαμπερά φώτα πολυελαίων που για να ανάψουν για γάμους ή βαφτίσια κοινών θνητών δουλεύει ......«ιερή ταρίφα», αλλά και δεήσεις κουστωδίας ρασοφόρων μην τρελαθεί ο Μεγάλος εκεί ψηλά και φορέσει για κολάρο στο πολυπολιτισμικό σκυλολόι κανέναν φωταγωγημένο πολυέλαιο και γελάσει κάθε πικραμένος…

Η πρώτη Φίρμα τα χάλασε λίγο στους "πρωτο-στασιδάτους" και τους "πρωτο-παγκαράτους," που στερήθηκαν την δυνατότητα να πετάξουν άνθη, σαν εκείνα που πέταγε ο αείμνηστος Βαγγέλας στα πολιτιστικά κέντρα που σύχναζε αλλά δεν φταίει ο καλλιτέχνης.

Αποτελεί πάγια τακτική του, στις εμφανίσεις του να απαγορεύονται τα άνθη. Διακρίσεις δεν γίνονται για κανένα!

Σε αντίθεση βέβαια με τους υμνητές της ιερής κωμωδίας, τους εντεταλμένους δημοσιογράφους της πλειοψηφίας των βρωμερών ΜΜΕ που αντί να τους στείλουν όλους στο διάολο, τους κρατούσαν το «ίσο»

Θυμάστε την ιερή οργή των τσαρλατάνων της ενημέρωσης τον Απρίλιο του 2009?

Θυμάστε τα πεινασμένα κοπρόσκυλα με πρωτοπόρους τον Ταρζάν και την Ζούγκλα του πώς έπεσαν να κατασπαράξουν τον Πετρο Γαϊτάνο για την άτυχη (και γελοία αν θέλετε) στιγμή του να βραβευτεί από τον ανεκδιήγητο Αρχιεπίσκοπο στον Αγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας με απονομή χρυσού δίσκου για τις πωλήσεις που σημείωσε το CD του που περιείχε βυζαντινούς ύμνους?

«Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα» έγραφε ο Ταρζαν
«Δείτε στο βίντεο την «κατάνυξη» αλά ελληνικά...»,
«ο Πέτρος Γαϊτάνος έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία της… Ορθοδοξίας, που βραβεύτηκε μέσα σε εκκλησία! » ειρωνευόταν η Ζούγκλα

Τον Ξεσκισαν τα κανάλια. Στην μηχανή του κιμά τον λιάνισαν. Δεν του άφησαν λέπι!

Ρε πως τα φέρνει ο χρόνος! Ρε κάτι γυρίσματα που έχει ο καιρός!

Τι έγινε ρε Μάκη με τον κολλητό σου τον Γιωργάκη τον «χαιρετίσματα στην εξουσία»?

Τι έγινε ρε Ταρζάν με τον Χόρχε τον σκαφάτο που όταν αφήνει την «παγωμένη τσιμινιέρα» οργώνετε παρέα τα πέλαγα για ψαρέματα και διακοπές?

Τι έγινε ρε μάγκες του παραπαίοντος Τύπου με τους εκλεκτούς σας που αν και δεν έχουν το Θεό τους, χρησιμοποιούν τον οίκο του για πολιτιστικές βραδιές, προσπαθώντας να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε Ελληνες ενός κατώτερου Θεού?

Εσείς δεν είστε που κανιβαλίζατε τον «πρώτο καλλιτέχνη στην ιστορία της… Ορθοδοξίας, που βραβεύτηκε μέσα σε εκκλησία »?

Εσείς δεν είστε οι θεούσες που είχατε βαλθεί να υπερασπιστείτε την ιερότητα των ναών της Ορθοδοξίας εκτελώντας όποιον την μαγάριζε με συναυλίες?

Το Ράψατε? Φερμουάρ βάλατε? Μουγγαθήκατε? Χάσατε τη λαλιά σας?

Φοβάστε μην σας κακοχαρακτηρίσουν ο Χασάν, ο Ιμπραήμ, ο Ισμαηλ, ο Μουσταφά, και ο Μαχμούτ προς τιμήν των οποίων έγινε το πάρτι ?

Υπομονή ξεφτιλισμένα πολυπολιτισμικά σούργελα, που νομίζετε πως με "ιερά πάρτι", "αγιασμένες νότες" και νανουρίσματα βολεμένων θα κοιμίσετε τον λαό που πάτε να του κλέψετε την Πατρίδα

Υπομονή .Το δικό του πάρτι με το οποίο θα ανταποδώσει την πολυπολιτισμική σας κατήχηση, θα σας μείνει αξέχαστο…
Radar