Θέλει τόλμη η υπέρβαση

Μακρινό όνειρο αποτελεί πλέον για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League, μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής. Ακόμη όμως και αν οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στο Europa League χρειάζονται την υπέρβαση κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πρέπει να φανούν πιο τολμηροί αν θέλουν να το πετύχουν. «Κουνάει μαντήλι» τον Γενάρη ο Γιούρκας, ζημιά ο Μπουμσόνγκ...

.Μετά το ισόπαλο 1-1 της Κοπεγχάγης με την Μπαρτσελόνα, ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση. Οι Ισπανοί είναι πρώτοι με οκτώ βαθμούς, έναν παραπάνω από τους Δανούς, ενώ το «τριφύλλι» έχει μόλις δύο (τρεις η Καζάν). Έχοντας ακόμη να υποδεχθεί τους «μπλαουγκράνα» και να ταξιδέψει στη Δανία ο Παναθηναϊκός, είναι δεδομένο πως ψάχνει μια ποδοσφαιρική υπέρβαση, τουλάχιστον με βάση τη δική του εικόνα. Αν οι «πράσινοι» θέλουν να διεκδικήσουν έστω το Europa League θα χρειαστούν μια νίκη και αυτό απαιτεί αγωνιστική τόλμη. Παίκτες και προπονητής του «τριφυλλιού» θα έχουν και ένα επιπλέον κίνητρο σε αυτά τα ματς, αφού δεν θα θέλουν να συνδυάσουν το όνομά τους με μια αποτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη, χωρίς νίκη.

''Τελειώνει'' ο Γιούρκας 

Άδοξο τέλος φαίνεται ότι θα έχει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι μόνιμα εκτός αποστολής τον τελευταίο καιρό, μια και ο Νιόπλιας από αυτά που βλέπει στις προπονήσεις πιστεύει πως ο Σεϊταρίδης δεν είναι σε καλή κατάσταση και κυρίως δεν βάζει τα πόδια του δυνατά στις φάσεις. Όλα δείχνουν ότι τον Γενάρη χωρίζουν οι δρόμοι δύο πλευρών με τη σύμφωνη γνώμη αμφότερων. 


sport-fm.gr