Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε ν’ ακούμε και τα υπαρξιακά τσιρίδια του Άδωνι Γεωργιάδη που βλέπει να μας καταλαμβάνουν οι μπολσεβίκοι του Περισσού και να πηγαίνει η αστική μας δημοκρατία περίπατο.  Αστειότητες  δηλαδή,  λες και  οι Περισσιώτες  έχουν καμιά όρεξη να μας κυβερνήσουν έτσι όπως είναι οι ίδιοι τους και έτσι όπως είμαστε και μεις. Βγαίνει από τον τάδε τηλεοπτικό σταθμό κραυγάζει για τον επικείμενη πτώση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, πάει στο δείνα κανάλι τα ίδια ουρλιαχτά.  Ο συγκεκριμένος πολιτικός μας θυμίζει το παιδί που έχει κάνει ζαβολιά- η δική του είναι η συντριπτική του ήττα στην Περιφέρεια Αττικής- και φωνάζει ότι πονάει η κοιλίτσα του για να αποφύγει την τιμωρία – δηλαδή να δώσει λόγο γιατί έφτασε τα ποσοστά του κόμματος του τόσο χαμηλά.
     Ιστορικός στο επάγγελμα ο κ. Γεωργιάδης όφειλε να γνωρίζει ότι οι πράξεις των πολιτικών έχουν και συνακόλουθες συνέπειες.  Εν προκειμένω από τη στιγμή που ο ίδιος, όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος του ψήφισαν το μνημόνιο,  ήταν επόμενο να γίνουν στόχος των ψηφοφόρων τους κατά κύριο λόγο. Καιρός να δει την.......... αλήθεια κατάματα, αφού το κόμμα του όπου και να κατέβηκε γνώρισε τη συντριβή.  Πιο συγκεκριμένα στην Αττική ο ίδιος του ντροπιάστηκε, ενώ στον δήμο που υποστήριξαν τον Κακλαμάνη, ο υποψήφιος τους πήγε 12 μονάδες κάτω, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα εκλεγεί στο Β’ γύρο. Στην Κεντρική Μακεδονία, ο τηλεοτικός μακεδονομάχος Βελόπουλος, χαμήλωσε τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. του Οκτωβρίου 2009. Στη Θεσσαλία ο κ. Ροντούλης είδε επίσης τη συρρίκνωση των ποσοστών του ΛΑ.ΟΣ. σε σχέση με το 2009, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η πτώση του ΛΑ.Ο.Σ. συνεχίσθηκε, ενώ καθοδική πορεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  είχε και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αλ. Χρυσανθόπουλος.
     Ο κ. Άδωνις που κόπτεται για το αστικό πολίτευμα μας, μήπως δεν πρέπει να αποκλείει ότι ποσοστό από αυτούς που έφυγαν από το κόμμα του να πήγαν και να ψήφισαν το ΚΚΕ  για λόγους αντεκδίκησης αφής στιγμής ο ίδιος και οι συνάδελφοι του στο Καρατζαφέρειο κόμμα ψήφισαν το μνημόνιο. Ας ηρεμήσει και ανακτώντας τον έλεγχο του εαυτού του, λοιπόν, ο τηλεβιβλιοπώλης βουλευτής γιατί η αύξηση του κόμματος των μπολσεβίκων, όπως τους χαρακτηρίζει, οφείλεται και στις δικές του πολιτικές επιλογές. Καιρός να κάνει την αυτοκριτική του και ο ίδιος, αλλά και το κόμμα του.