Αύριο το νέο κόμμα της Ντόρας

Σε εκδήλωση στο θέατρο Μπάτμιντον στις 11 το πρωί της Κυριακής θα γίνει η παρουσίαση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού αναμένεται να είναι «Δημοκρατική Συμμαχία».


Όπως έγινε γνωστό η κυρία Μπακογιάννη συναντήθηκε με δύο βουλευτές, τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο (Φθιώτιδα), την Έλσα Παπαδημητρίου (Αργολίδα) και δυο με τρεις βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια.

Πάντως, στην εκδήλωση δηλώνει ότι θα παραστεί ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ, όπως επισήμανε και αυτός, δεν θα είναι παρόντες βουλευτές-φίλοι της πρώην υπουργού, που είναι και μέλη της ΚΟ της ΝΔ.

Αναμένεται ακόμη να δώσουν το «παρών» αρκετά περιφερειακά στελέχη με πολυετή παρουσία στη ΝΔ, κυρίως από......... τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση, που θα γίνει στο θέατρο Μπάτμιντον στις 11 το πρωί της Κυριακής, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα 21noemvriou.gr.

Το όνομα του νέου σχηματισμού αναμένεται να είναι «Δημοκρατική Συμμαχία».

Εν τω μεταξύ, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυση του κόμματός της, προκειμένου να τον ενημερώσει αλλά και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας. Η συνάντηση θα γίνει στις 14:00.