ΝΤΟΡΑ...ΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     Οι αριθμοί είναι λογική. Τα μαθηματικά είναι λογική. Αλλά θυμόμαστε και έναν πανεπιστημιακό καθηγητή μας, που μας δίδασκε ένα από τα πολλά μαθήματα Στατιστικής που είχαμε, να λέει ότι:
« Αν θες να αποδείξεις ότι το δέσιμο των κορδονιών των παπουτσιών σου επηρεάζει τις καιρικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, πάντα θα υπάρχει ένα στατιστικό μοντέλο που θα μπορεί να το αποδείξει!...».
     Αυτή τη φράση θυμηθήκαμε διαβάζοντας ότι δημοσκόπηση δείχνει πωςι το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη κερδίζει περισσότερο από 3 και λιγότερο από 4%. Προβληματιστήκαμε γιατί οι γνωστοί μυαλοσαχλαμαροπώληδες δημοσκόποι δεν λένε να βάλουν μυαλό, και μας θεωρούν τελείως χαϊβάνια. Όταν οι δημοσκοπήσεις τους από τις Ευρωεκλογές και μετά έχουν αποτύχει παταγωδώς, αυτοί επιμένουν να πλασάρουν τις ίδιες ανοησίες ως αντικειμενικές δημοσκοπήσεις και όποιος τους πιστέψει, τους πίστεψε.Τέτοια κατάσταση από τους προπαγανδιστές του ΔΝΤ.
     Οι σαχλαμαροπώληδες επικοινωνιολόγοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένα 3-4% του λαού πίστεψε σε ένα κόμμα που δημιουργήθηκε πριν μια ώρα, ένα κόμμα που ούτε πρόγραμμα έχει καταθέσει για να μας βγάλει από την κρίση, αλλά ούτε και.......... θέσεις παρουσίασε για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του. Αντίθετα ακούσαμε την κ. Μπακογιάννη- μετά από πάνω από μα εικοσαετία στην ενεργό πολιτική- να μας λέει ότι αυτή είναι ο φορέας του νέου!... Τί της λες τώρα?. Στην αλαζονεία της να μας αποδείξει ότι είναι ευφυέστερη ημών, και επομένως πρέπει να δεχτούμε ως θέσφατα αυτά που μας λέει για το καινούριο πολιτικά δώρα που φέρνει στην ταλαίπωρη χώρα μας, τα λεγόμενα της γίνονται ανέκδοτο για όλο το λαό. Πολύ passee ή όπως λέμε πιο λαϊκά μαυρογιαλούρικο ένα πράμα.
     Στην αγωνία της να προσεταιριστεί τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. αντί να μιλά εναντίον του μνημονίου που το υπερψήφισε και να τους ζητά ταπεινά συγνώμη, εξακολουθεί να το υποστηρίζει ως σωτηρία (των τοκογλύφων) της πατρίδας, ομού μετά Παγκάλου εις τον πρόσφατον περί ευτυχίας της χώρας λόγον του, και του ΛΑ.Ο.Σ. – ιδία εις την διά εντόνων φωνασκιών περίφημον ρήσιν του κ.  Αδ. Γεωργιάδη «υπογράψαμε για να έχετε τους μισθούς σας και να μην πεινάσετε» φράση- μύθευμα, όπως διαπιστώθηκε,  καθόσον ότι δίνεται από το ΔΝΤ πηγαίνει αμέσως στους τοκογλύφους τραπεζίτες της Εσπερίας, οι οποίοι μας αφήνουν να βράζουμε στο ζουμί μας και μας οδηγούν στην καταστροφή με τις υπογραφές όλων των προαναφερθέντων πολιτικών.
     Αλήθεια πώς ένα ανθυποκόμμα, όπως το νεότευκτο ΔΗ.ΣΥ.- που ακόμα και τον τίτλο του έχει υφαρπάξει από το αντίστοιχο συνονόματο  του Κυπριακό χωρίς να μπει στον κόπο να κάνει κάποια αλλαγή για τους τύπους έστω- φτάνει σε 3-4%, όταν και οι ίδιοι οι φιλικά προσκείμενοι προς την κ. Μπακογιάννη βουλευτές της Ν.Δ. είναι άκρως επιφυλακτικοί για την προσχώρηση τους στον νεοπαγή φορέα?. Οι πολιτικοί είναι σιγουράντζες και όλο κάτι παραπάνω ξέρουν και διαβλέπουν, παρά την έντονη προπαγάνδα- σε στυλ ΔΝΤ- που γίνεται από τους αερολόγους – επικοινωνιολόγους.
     Η εργολαβία προπαγάνδας που έχει αναληφθεί υπέρ του κόμματος της κ. Μπακογιάννη θυμίζει πάρα πολύ την προπαγάνδα των νταβατζήδων των ΜΜΕ- που πια κλείνει ο ένας μετά τον άλλο τις φυλλάδες του- υπέρ του Τσίπρα. Θυμάστε την αγιοποίηση και αυτοκρατοροποίηση του και μετά το οδυνηρό ξεφούσκωμα και την κατάντια του. Ε κάτι τέτοιο γίνεται και τώρα με την Ντόρα, η οποία εκτός από τους καιρούς έχει και τον κόσμο εναντίον της λόγω ΔΝΤ και αποστασίας από τη Νέα Δημοκρατία. Βλέπετε η κ. Μπακογιάννη έχασε το ηθικό πλεονέκτημα που είχε έναντι του Αντώνη Σαμαρά, όταν του προσήπτε την αποστασία του κάθε τρείς και λίγο ως πολιτικά επονείδιστη πράξη, ενώ κάνει,  τα ίδια κι απαράλλαχτα, επαναλαμβάνοντας τα πολιτικά κακώς κείμενα του πατρός της. Ο δε Ελληνικός λαός που έχει εξαγριωθεί από τα ανίερα παιχνίδια εξουσίας των φεουδαρχικών οικογενειών που κυβερνούν τον τόπο, μόνο ανοχή δεν δείχνει στους υπαίτιους της καταστροφής της χώρας. Και φυσικά  και η ίδια η κ. Μπακογιάννη αλλά και η οικογένεια της είναι ανάμεσα στους πολιτικούς που συνέτειναν στην παρούσα τραγική κατάσταση της Ελλάδας. Δεν μπορεί να κρύβεται γιατί πολιτικά είναι ξεκούδουνη.