ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Έξαλλος φέρεται να είναι ο Πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του Τηλέμαχου Χυτηρη κατά του κ. Προβοπουλου . Γιατί κατά βάθος ο Πρωθυπουργός συμφωνεί σε αρκετά σημεία της έκθεσης του Προέδρου της Ε.Τ.Ε.
Κυρίως όσα αφορούν για το νοικοκύρεμα της ΕΡΤ. Είναι γνωστή η δυσφορία του πρωθυπουργού, απέναντι στην προκλητική διασπάθιση χρημάτων, στην δημόσια τηλεόραση . Και από τα όσα δημοσιεύονται γύρω από αυτό το θέμα . Σε καιρούς που η κυβέρνηση κόβει τις κοινωνικές παροχές, στα σημεία τουλάχιστον, που αυτές είναι εφικτές … Ενώ προσπαθεί να περιορίσει τις σπατάλες του δημοσίου …..
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μόλις ενημερώθηκε για την απάντηση Χυτηρη, στον κ. Προβοπουλο, είπε σε στενούς του συνεργάτες που βρίσκονταν μαζί του ,’’ Δεν κοιταει που τόσο καιρό δεν έχει κάνει τίποτα, για να ανατρέψει το κλίμα, βγάζει και γλώσσα εκθέτοντας μας …’’
Και πράγματι έτσι είναι .
Απαράδεκτη η καθυστέρηση, του ...........αναπληρωτή υπουργού πολιτισμού, που ήδη  θα έπρεπε να είχε ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο και διευθύνοντα σύμβουλο, και να είχε αναθεωρήσει όλες αυτές τις χαριστικές αναθέσεις, που μοίρασε σαν … μαρουλόφυλλα, ο νυν πρόεδρος ‘’ΓΑΤΟΣ’’ κ Παπαγεωργίου … παράνομα, αφού δεν υπάρχει διευθύνων σύμβουλος για να τις επικυρώσει .
Τόσες πια εξωτερικές παραγωγές, που ποτέ άλλοτε στην ιστορία της δεν είχε η δημόσια τηλεόραση, ούτε επί Παναγόπουλου, και όλες τους με άκρως προκλητικά υπερτιμολογημενα κοστολόγια .
Η ΕΡΤ με αυτές όλες τις αναθέσεις, αιμορραγεί κύριε Χυτηρη και όχι νοικοκυρεύεται, όπως απαντήσατε στον κ. Προβοπουλο, και διογκώνετε το χρέος της. ‘’Ταΐζει’’ πάμπλουτους εξωτερικούς παραγωγούς, με το αζημίωτο φυσικά, αντί να κινήσει τον μηχανισμό της εσωτερικής παραγωγής, να ακούει και η ΠΡΟΣΠΕΡΤ…, και να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, σε πολύ μεγάλο βαθμό …..
Ο υπεύθυνος λοιπόν υπουργός στον κόσμο του, αντί να κρατήσει τα θετικά από την έκθεση του κ. Προβοπουλου, βγαίνει και κράζει κι από πάνω … Δείχνοντας έτσι, πόσο τους χαλανε τη … βολή τους και την καλή τους … όρεξη, κάτι τέτοιες εισηγήσεις, που στο βάθος τους έχουν απόλυτη λογική ….
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΣ …..

ΛΥΣΙΑΣ