Ποντικοί

 Γράφει ο Ιάσων Α.

Ποντικοί μπήκαν στο ΚΕΠ της Ερέτριας και δεν έφαγαν τυρί αλλά τα έγγραφα στο τμήμα των αλλοδαπών. Πιο συγκεκριμένα οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο και χωρίς να χάσουν ούτε ένα λεπτό πήγαν στο γραφείο και πήραν 1300 φακέλους που περιείχαν αντίγραφα αιτημάτων για χορήγηση άδειας διαμονής σε αλλοδαπούς. Ωστόσο πρέπει να ήξεραν καλά Ελληνικά μιας και βρήκαν και 65 φακέλους με πρωτότυπα αιτήματα για διαμονή στην χώρα μας.
Να σημειώσουμε ότι :
 Ο δήμος αποτελείται από 1 δημοτικά διαμερίσματα, καταλαμβάνει έκταση 58,6 τ.χλμ. και έχει........
συνολικό πληθυσμό 5.969 κατοίκους.

Από τους 5.969 κατοίκους πόσοι ψηφίζουν ; Μήπως μπορείτε να φανταστείτε πως θα είναι τα αποτελέσματα των εκλογών με την ψήφο των 1300 λαθρομεταναστών ; Είναι ένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να πάμε να ψηφίσομε όλοι , να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη . Γιατί κόβεται ο γιός της τσαντ να πάρουν οι αλλοδαποί ελληνική ιθαγένεια και μάλιστα έδωσε εντολή πριν λίγες μέρες να δοθούν οι ιθαγένειες μέσα σε 15 μέρες ;δηλ λίγο πριν τις εκλογες . 

Για να δείξουν τη δύναμη τους οι Ιουδαίοι θα καταλάβουν και θα υποδουλώσουν με δολοφονίες και εκφοβισμό έναν από τους λαούς της Ευρώπης . Προοδευτικός φόρος επί κεφαλαίου και δάνεια κρατικά θα καταστρέψουν τους χριστιανούς , τους οποίους άθεη διδασκαλία θα έχει διαφθείρει , και η για τόσα χρόνια αναμενόμενη ώρα θα σημάνει . Ο βασιλεύς των Ιουδαίων ενσάρκωση του πεπρωμένου , θα βασιλεύσει στο καταδαμασμένο σύμπαν .

Η ανωτέρα παράγραφος είναι από τα Πρωτόκολλα των «Σοφών» της Σιών . Αν αντί σοφών βάλετε Δολοφόνων δεν θα έχει καμία διαφορά . Μήπως σας λένε τίποτα οι δολοφονίες στην Μαρφίν .
Ιάσων Α