Οι Νόμοι του Μέρφυ*:

Ελλην Φορολογούμενος
  1.  Κάθε λύση, προωθεί η κυβέρνηση γεννάει τουλάχιστον 3 νέα προβλήματα.
  2. Σε κάθε κυβέρνηση  υπάρχει τουλάχιστον ένας υπουργός  που αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτός ο υπουργός να είστε σίγουροι ότι θα αναδομηθεί , στον αμέσως επόμενο ανασχηματισμό.
  3. Ο Νόμος για την αντιμετώπιση της Γραφειοκρατίας: Όταν οι λύσεις που δίνει το υπουργείο δεν ταιριάζουν στο πρόβλημά σου, τροποποιείς το πρόβλημα, όχι τις λύσεις.
  4. Οι ιδέες έρχονται μόνο στους βουλευτές της αντιπολίτευσης , όσο είναι στην κυβέρνηση κάνουν συνεχώς μ@κ@κίες , γι’ αυτό θα είναι λογικό στην χώρα μας να κυβερνάει η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση να την αντιπολιτεύεται .
  5. Ορισμός του Ειδικού συμβούλου σε ΔΕΚΟ : Ειδικός είναι αυτός που κατέχει τις πιο πολλές γνώσεις σε .........σχέση με όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα. Ο επιτυχημένος ειδικός είναι αυτός που ξέρει τα πάντα γύρω από το τίποτα.
  6. Ο Νόμος της Σχετικότητας του Χρόνου: Το πόσο διαρκεί ένα λεπτό της ώρας εξαρτάται από τη μεριά της πόρτας της τουαλέτας που βρίσκεσαι .Το ίδιο και η τετραετία διαρκεί ανάλογα από πια μεριά μετράς το χρόνο.
  7. Τίποτα δεν είναι τόσο κακό, ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο.
  8. Αν δεν μπορείς να τους πείσεις τους Έλληνες  σου , τότε μπέρδεψέ τους.
* Μέρφυ , δεν είπα Τζέφρυ