Το ντέρμπι των απουσιών!

ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.-

Με το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ (21.00 Nova) η έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη, η Ένωση για να πλησιάσει τους δύο «πράσινους» στην βαθμολογία και το «τριφύλλι» για να μην χάσει τον Ολυμπιακό, ενόψει και του μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα.

Το σημαντικότερο στοιχείο στο αποψινό ντέρμπι, είναι οι απουσίες και για τις δύο ομάδες, οι οποίες φυσικά «δένουν» τα χέρια των δύο προπονητών. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νάτσο Σκόκο, Κώστα Μανωλά, Χρήστο Πατσατζόγλου, Σάνελ Γιάχιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό χωρίς .......τους Σεμπάστιαν Λέτο, Σωτήρη Νίνη, Σίντνεϊ Γκοβού, Αντώνη Πετρόπουλο και Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Η ατμόσφαιρα πάντως του γηπέδου αναμένεται να είναι καταπληκτική, καθώς στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ και σίγουρα θα φέρει αναμνήσεις από τα προηγούμενα χρόνια (ΔΙΑΒΑΣΤΕ σχετικό θέμα). Μάλιστα, η ΠΑΕ έχει σχεδιάσει να μοιραστούν 3 εκατομμύρια κίτρινα χαρτάκια, ενώ και οι οργανωμένοι έχουν κάνει τα δικά τους… πλάνα.