Επόμενη αποστολή, κωδικό όνομα Άρης

O «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε «λαβωμένος» την προετοιμασία του

Το παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ τελείωσε με θετικό τρόπο για τον ΠΑΟΚ και πλέον τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στον «Δικέφαλο του Βορρά» κινούνται σε ρυθμούς... Άρη. Χωρίς Λίνο και Μπουσαϊντί στο ντέρμπι της πόλης.

Η πρώτη... αποστολή εξετελέσθη, αφού απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ έδειξε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και πλέον έχει μπει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League...

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να φέρουν εις πέρας την δεύτερη αποστολή, η οποία ακούει στο όνομα «Άρης» και πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στη «φλεγόμενη» Τούμπα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε «λαβωμένος» την προετοιμασία του, εν όψει Άρη, αφού ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Λίνο και Μπουσαϊντι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ υπέστη κάταγμα κοπώσεως και θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου τέσσερις μήνες.

Όσον αφορά τον Τυνήσιο δεξιό μπακ, αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα απουσιάσει τουλάχιστον επτά μέρες από τις προπονήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr