Περί Συντάγματος

Γράφει ο Ιάσων Α.

Τέσσερεις νεκροί στην Μαρφίν . Βάζω και το έμβρυο που θα γεννιόταν σε λίγους μήνες .Τα ΜΜΕ βγάλανε φταίχτη τον Βγενόπουλο . Δεν μας λένε τίποτα γι αυτούς που πετάξανε τις μολότωφ , αν γίνεται καμιά έρευνα να τους βρούνε , και τι τιμωρία πρέπει να τους επιβληθεί .

Δύο φορτηγατζήδες ο ένας από χημικά και ο άλλος από συνάδελφό του φορτηγατζή , δεν ξέρω αν ήταν έλληνας ή ξένος ο φονιάς ή ο τραμπούκος , όπως θέλετε πέστε τον. Τον τραμπούκο πόσο θα τον τιμωρήσουν ; είμαι περίεργος να δω . Τον Γκοτζαμάνη την εποχή που το παρακράτος ήταν ανώτερο απο το κράτος , για την δολοφονία του Λαμπράκη τον τιμώρησαν με 11 χρόνια ! αυτόν πόσα ;

Μια διαδήλωση και μια απεργία σύνολο νεκρών 6 . Πόσοι νεκροί ακόμα και πόσες διαδηλώσεις ή απεργίες ;
Πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας ,το ............
ΣΥΝΤΑΓΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, έχει γίνει τόσο πολύ κουρελόχαρτο .
Άρθρo 23



1. To Kράτoς λαμβάνει τα πρoσήκoντα μέτρα για τη διασφάλιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και την ανεμπόδιστη άσκηση των συναφών μ' αυτή δικαιωμάτων εναντίoν κάθε πρoσβoλής τoυς, μέσα στα όρια τoυ νόμoυ.

2. H απεργία απoτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συστημένες συνδικαλιστικές oργανώσεις για τη διαφύλαξη και πρoαγωγή των oικoνoμικών και εργασιακών γενικά συμφερόντων των εργαζoμένων.





Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάθε φορά που γίνονται απεργίες νόμιμα ,οι δικαστές να τις βγάζουν παράνομες ; Όταν οι δικαστικοί κάνουν απεργίες για να αυξήσουν τους μισθούς τους , αυτές δεν είναι παράνομες ;
Άρθρo 4

1. Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ.



Ιάσων Α



Γιώργο πιστεύω αυτό να το αναρτήσεις , το προηγούμενο που σου έστειλα δεν το έκανες , γιατί ;