ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

·Γράφει ο Ικτίνος

    Μνημόνιο και  Δανειακή  Σύμβαση
·    Ποιοί είναι οι όροι της Σύμβασης;
·    Ποιές οι δεσμεύσεις της χώρας ;
·    Tι έχουμε εκχωρήσει;

Aς ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Τι είναι το μνημόνιο ;  Το μνημόνιο είναι ένα πλαίσιο άσκησης οικονομικής πολιτικής που διαμορφώθηκε από την Τρόικα και συμμετείχε και  η  Ελληνική κυβέρνηση.
Όλα αυτά βέβαια  γίνονται  προκειμένου να ενεργοποιηθεί η βοήθεια των 30 δις. από το Δ.Ν.Τ. και  των 80 δις. από τις 15 χώρες της Ευρωζώνης.
Για να πάρουμε τα λεφτά όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να  υπογράψουμε την Δανειακή Σύμβαση. Τι λέει όμως  η Δανειακή Σύμβαση; Απειλείται η περιουσία του ελληνικού λαού;
Υπογράφοντας την Σύμβαση πληρώσαμε με το καλημέρα   σαν έξοδα φακέλου  0,5% δηλ. 400 εκατομμύρια ευρώ!
Τι γίνεται όμως αν δεν πληρώσουμε μια δόση; Αυτόματα γίνεται καταγγελία της Σύμβασης , καταπίπτει όλο το ποσόν και αρμόδια δικαστήρια για να εκδικάσουν την απόφαση δεν είναι τα δικαστήρια της Ελλάδος όπως θα έπρεπε, αλλά   τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Από όλα τα δίκαια της Ευρώπης διαλέξανε το Αγγλικό. Γιατί αυτό; Γιατί στην Αγγλία  το δίκαιο στηρίζει τον δανειστή, ενώ παράλληλα είναι σκληρό για τον οφειλέτη, σε αντίθεση με το ελληνικό δίκαιο.
Με βάση όμως το αγγλικό δίκαιο .......απαγορεύεται η κατάσχεση ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας του κράτους. Έτσι  τα μεγάλα κεφάλια σκεφτήκανε να βάλουν ένα άρθρο στην Σύμβαση και συγκεκριμένα το άρθρο 14, όπου ο δανειολήπτης ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από οποιαδήποτε ασυλία!!!!!
Αυτά τα δικαιώματα δηλ. που μας δίνει το διεθνές δίκαιο εμείς ως Ελλάδα δεν τα θέλουμε και τα εκχωρούμε. Κάνουμε δηλ. άρση των δικαιωμάτων μας. Ποιος νοήμων νούς  θα το δεχόταν αυτό ποτέ; Εκτός αν δεν έχει ελληνική συνείδηση!!! Αν ελέγχεται  από άλλους που επιζητούν τον ευτελισμό της Ελλάδος. Η πράξη αυτή συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Πρακτικά  το άρθρο 14 λέει ότι αν δεν πληρώσουμε μια δόση είμαστε υποχρεωμένοι να εκχωρήσουμε την δημόσια  περιουσία μας δηλ . Νοσοκομεία , Πανεπιστήμια, νησιά, τον στόλο μας , τα αεροπλάνα μας , την Ακρόπολη.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΣΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!
ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΙΚΤΙΝΟΣ