η Οδύσσεια ενός μπατηριμένου

 Ελλην Φορολογούμενος

 Έχει επίγνωση   των κοινωνικών επιπτώσεων που θα επιφέρουν αυτά τα μέτρα», δήλωσε ο Ζ. Μπαρόζο
. Ωστόσο, πρόσθεσε,  «Όταν το χρέος είναι πολύ υψηλό, το χρήμα των ευρωπαίων φορολογουμένων δεν διοχετεύεται στην κοινωνική πολιτική, στην παιδεία, στις συντάξεις, ή στα επιδόματα για τους φτωχούς, αλλά στους τόκους αποπληρωμής του δημόσιου χρέους»
Εν ολίγης ο Μπαροζο λέει , γέροι , άρρωστοι ανάπηροι ,να πάτε να γα…ργαληθείτε , αν θελεται να ξεστραβωθουν τα μπασταρδάκια σας να πλερώστε , αλλά μη σας περνάει από το μυαλό να ρίξτε τον καημένο τον τοκογλυφάκο και κυρίως τον Ευρωπαιάρχη τον αξιότιμο κ.κ. Άκερμαν !
Τσάμπα οι συμβουλάτορες του.........
Γιωργάκη του λένε , αναδιάρθρωσε ρε Γιώργο να δεις χαρά και προκοπή . Αλλά τίποτε ο Δικός μας , σαν τα στύλωσε, τα στύλωσε , πολύ πείσμα αυτό το παιδί .
Στο διάγγελμα του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου μας είχε πει
:
"...Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά.
Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, πιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι..."
Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει. Και στο τέλος να φτάσει μόνος του ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατί όλοι οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή.
Τόσο ανιστόρητος ρε Γιώργο μου; Τόσο;