Συνεχίζεται ο άστατος καιρός και το Σαββατοκύριακο

Βροχερός θα παραμείνει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας μας και το Σαββατοκύριακο με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα Δυτικά και στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις χωρίς να δημιουργήσουν απολύτως κανένα πρόβλημα στις ακτοπλοικές συγκοινωνίες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Πιο αναλυτικά:...


To Σάββατο οι νεφώσεις θα καλύπτουν τον ουρανό σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και αναμένουμε να σημειωθούν τοπικές βροχές στην Δυτική και την Βόρεια Ελλάδα καθώς επίσης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα δίνουν κατά διαστήματα και κατά τόπους λίγα ασθενεί φαινόμενα. Οι άνεμο θα πνέουν παντού από νοτιοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας και στο Αιγαίο αλλά και στο Ιόνιο τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία σε νέα μικρή πτώση θα φτάσει στα Βόρεια τους 17 βαθμούς στα Κεντρικά τους 24 βαθμούς και στα Νότια τους 25 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει άστατος με βροχές στα Δυτικά στα Βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και με διαστήματα ηλιοφάνειας στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας το πολύ τα 5 Beaufort κυρίως στο Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα επίπεδα του Σαββάτου. 



Επιμέλεια:meteo-news.gr