MΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΟΥΚΛΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Άψογη και χθες, στην τετάρτη παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Μαρία Χουκλη. Με άνεση, με σοβαρότητα και εμπειρία, έδωσε κύρος σε ένα δελτίο, που εδώ και καιρό, δεν είχε και την καλλίτερη εικόνα.
Φρέσκια και ανανεωμένη, αποτελεί σίγουρα, κατάκτηση για τον σταθμό του Αμαρουσίου …
Και φυσικά, απώλεια, για τον παραπαίοντα ….σταθμό, της Αγίας Παρασκευής.
Για τους ανεγκέφαλους που με έλλειψη στοιχειώδους λογικής, έδειξαν την πόρτα, στην άψογη από όλες τις πλευρές, επαγγελματία Χουκλη.
Και αν αυτό εγενετο , για λόγους …............
οικονομίας, θα έλεγε κανείς, εντάξει.
Δεν γινόταν αλλιώς …. Άφησαν την κυρία Χουκλη, όμως να φύγει, για να δώσουν τα λεφτά που της περιέκοψαν, στον Κουλογλου, στον Παπαδόπουλο, στον Μπαξεβάνη και στους άλλους Μπαξεβάνηδες, της μαραμένης περικοκλάδας, που πνίγει όλο και περισσότερο, την ΕΡΤ.
Των ‘’μαραμένων’’ αυτών κομματικών ευνοούμενων, που βρήκαν στο παραμάγαζο του (ικανοποιημένου με όλα) Τηλέμαχου Χυτηρη, την ευκαιρία να κάνουν τη μπάζα τους, μιας και από τα άλλα κανάλια, τους έδειξαν την πόρτα εξόδου .
Έτσι, για μια φορά ακόμα, η ιστορία, καταγράφει την ιδιωτική τηλεόραση, να αποσπά ‘’κοσμήματα’’ από την δημόσια. Αξίες αναγνωρισμένου βεληνεκούς . Και την δημόσια τηλεόραση, να μαζεύει, ότι αφήνει η ιδιωτική, να της φύγει. Ως μη χρήσιμο πλέον (ενδεχόμενα). Αρκεί, αυτό το ‘’προϊόν’’ το έμψυχο, να κουβαλάει μαζί του, την κομματική του ταυτότητα. Το ‘’διαβατήριο’’ για να περάσει την μπάρα του ραδιομεγάρου …..
Μπράβο Τηλέμαχε, με τις ‘’λεβεντιές ‘’ που επικροτείς.
Μπράβο ΑΝΤ1. Για την επιτυχία σου. Γιατί με αυτή σου την μεταγραφή, εύκολα πλέον παίρνεις πρωτάθλημα.
Μπράβο κυρία Χούκλη, για την σοβαρότητα, με την οποία περιβάλλεις την παρουσία σου.
Καλή επιτυχία, από καρδιάς.

ΛΥΣΙΑΣ