ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!


 Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ (δεν υπάρχει!!!!!)

Θα πω μόνο τούτο, ενώ με είχε ήδη δεχτεί και είχα αρχίσει το λογύδριό μου, τον καλούν από τον 984 για να μιλήσει ζωντανά. Η συζήτηση ήταν γύρω από τις εκλογές και τον ανασχηματισμό (τυχαίο;;;;;;) όταν τον ρώτησαν τι θα γίνει αν δεν βγουν στις εκλογές απάντησε: Φυσικά και πρέπει να βγούμε σ’ αυτές εκλογές, γι’ αυτό επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα άτομα που θα μας εκπροσωπήσουν και πρέπει να πείσουμε τον λαό για την αξία τους για να ψηφιστούν. Γιατί αν δεν είναι δικοί μας στην περιφέρεια (δεν τα ξέρω και καλά, ξέρετε τι εννοεί) πώς θα επιτύχουμε μετά τον Καλλικράτη!!!!!!! Εκ των πραγμάτων αν δεν έχουμε σ’ αυτές τις θέσεις ανθρώπους με ίδιες επιδιώξεις δεν θα μπορέσει να γίνει τίποτα!!!!!


 Η επιστολή που έστειλα σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
Τώρα θα μας φτιάξετε τα πράγματα. Τώρα, πριν τις εκλογές. Ή θα μας τα φτιάξετε πριν τις εκλογές ή τον ΚΑΝΕΝΑ θα ψηφίσουμε και άντε να δούμε μετά πώς θα κάνετε πράξη τα του μνημονίου (βλ. Καλλικράτη –ευχαριστώ κ. Πρωτόπαππα).

Είναι ήδη συμφωνημένο. Χορτάσαμε υποσχέσεις. Είδαμε τα...........
αποτελέσματα.
Θα κάνετε τις συσκέψεις σας, θα βρείτε τους υπεύθυνους για κάθε θέμα και θα μας τα φτιάξετε. Τώρα πριν τις εκλογές.

1. Να λήξετε το θέμα της Πάρνηθας. Να ξαναφτιάξετε το δάσος, να ξαναφτιάξετε όλα μας τα δάση. Να μην υπάρξει ποτέ άλλοτε καμία εξαίρεση, σε κάθε περίπτωση να ισχύει το άρθρο 24 του Συντάγματος.
2. Να μπορώ να έχω πρόσβαση στους εκπροσώπους μου, να μπορώ να δηλώσω τη διαφωνία μου στις όποιες κινήσεις σας. Να μπορώ να εισακουστώ.
3. Να διορθώσετε τους νόμους, να κλείσετε όλα τα παραθυράκια. Οι νόμοι να είναι τέτοιοι ώστε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ -χωρίς καμία εξαίρεση- να δικαιώνεται το δίκαιο.
4. Να καταδικαστούν όλοι οι πολιτικοί που πληρώθηκαν, έκλεψαν ή έκαναν πράξεις για προσωπικό όφελος και όχι για το καλό της χώρας. Να καταδικαστεί όχι μόνο αυτός που έλαβε την εντολή, αλλά και αυτός που την έδωσε. (Άντε να δούμε θα μείνει κανένας σας).
5. Να καταδικαστεί ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος και όλοι όσοι συμμετείχαν στην δολοπλοκία, για την εντολή που έδωσε για το Τ + 10. Να πληρώσουν όλοι αυτοί από την τσέπη τους ολόκληρο το ποσό με το οποίο ζημίωσαν τη χώρα.
6. Να βρείτε τρόπο να σταματήσετε τα επιτόκια δανεισμού, για να μην πληρώνουν και τα δισέγγονά μας τις τωρινές, δικές σας, λάθος κινήσεις.
7. Λέτε ότι εμείς οι πολίτες φοροδιαφεύγουμε, παίρνουμε παράνομα άδειες, παραβαίνουμε τους νόμους τους συντάγματος, κλέβουμε τα ταμεία, και γι' αυτό πρέπει ΕΜΕΙΣ να πληρώσουμε την κρίση. Κάποιος από την Πολιτεία μιζώνεται για να μπορεί ο πολίτης να φοροδιαφεύγει, να παρανομεί, να κλέβει. Αν δεν του επιτρεπόταν δηλαδή, ΔΕΝ θα το έπραττε. Βρείτε και τιμωρείστε αυτούς που το επιτρέπουν. Αυτούς που αμείβονται αδρά για να το επιτρέψουν.
8. Βρείτε την διαρροή των χρημάτων μας και σταματήστε την. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ελλειμματικές ΟΧΙ επειδή εμείς οι πολίτες -ως πελάτες- δεν πληρώνουμε, αλλά γιατί τα χρήματά μας κάποιος τα παίρνει από πίσω. ΔΕΝ θα πληρώσουμε εμείς παραπάνω για το έλλειμμα. Όσα και να πληρώσουμε ποτέ δεν θα καλυφθεί. Όσο περισσότερα θα πληρώνουμε εμείς τόσο περισσότερα από πίσω θα παίρνουν.
9. Θέλετε ιδέα για βιντεάκι για να κάνετε εμάς υπεύθυνους ενάντια στην φοροδιαφυγή; Έχω ένα γιο 11 χρονών. Αν θέλω να μάθει κάτι, να του δώσω ένα ηθικό δίδαγμα, ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ.
10. Να φτιάξετε δημόσιες επιχειρήσεις αντί να τις ξεπουλάτε, που έμεινε η χώρα άνεργη και περιμένει από εμάς να τη συντηρήσουμε.
11. Να κάνει ο καθένας σας καλά την δουλειά του για να μην χρειάζεται να την κάνουμε εμείς (τόσο λίγοι άνθρωποι κάνουμε τόσο πολύ δουλειά). Έχουμε αναλάβει όλα σχεδόν τα καθήκοντά σας, όλα από εμάς τα περιμένετε. Ξέρετε τι έσοδα θα είχε η χώρα αν σταματούσαν τα παχυλά σας τσεκ; Θα λυνόταν ολοκληρωτικά το πρόβλημα. Ή θα δουλέψετε ή να φύγετε (άντε, στο καλό, να ξεχρεώσουμε και σε χρόνο μηδέν).
12. Η κα Μούσχουρη δήλωσε ότι παραχωρεί στο κράτος την βουλευτική της σύνταξη!!! (Την ευχαριστούμε). Προ αμνημονεύτων ετών είχε επιτελέσει βουλευτής η κα Μούσχουρη κι ακόμη δικαιούται σύνταξη από το κράτος; Άσχετα αν έχει άλλη δουλειά; Πόσους πρώην πολιτικούς πληρώνουμε σήμερα; Και με τι ποσά; Αν θέλετε να λαμβάνετε αιώνια σύνταξη για 8 μόλις χρόνια εργασίας να φτιάξετε ένα δικό σας ταμείο, το οποίο θα πληρώνετε εσείς από την τσέπη σας (χρήματα τα οποία λαμβάνετε από εμάς κατά την περίοδο που εργάζεστε).
13. Να φτιαχτεί νέος νόμος ο οποίος θα υποχρεώνει τον κάθε υποψήφιο να κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται. Στην περίπτωση που αθετήσει τις μεγαλοστομίες του αυτομάτως να καθαιρείται.
14. Συμπληρωματικό του ίδιου νόμου: Η αντιπολίτευση η οποία δεν έχει λόγω ύπαρξης να φεύγει από το προσκήνιο. Όποιος μένει στα λόγια και ΠΟΤΕ δεν τα κάνει πράξη, δεν έχει λόγω ύπαρξης στο κοινοβούλιο. Αυτομάτως να διαγράφεται.
15. Όλοι οι πολιτικοί να είναι Έλληνες πολίτες (να έχουν μόνο μία υπηκοότητα) και να μπορούν να αποδείξουν ότι δεν προασπίζονται ξένα συμφέροντα. Για να είναι σίγουρο ότι θα κοιτάξουν το καλό της χώρας.
16. Να πάψετε να πληρώνετε τα μήντια, για να πάψουν να μου δίνουν παρωπιδέ μόνο την μία πλευρά των πραγμάτων, να γίνει ανεξάρτητη η ενημέρωση. Η ελευθερία και η δημοκρατία να αποκτήσουν την πραγματική τους έννοια.
17. Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ ότι ΕΜΕΙΣ σας βάζουμε σ' αυτήν την θέση. Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ ότι σε εμάς λογοδοτείτε. Έτσι ώστε οι πράξεις σας να είναι ανάλογες του αξιώματος που εμείς σας δίνουμε.
18. Να μην ξοδέψει κανένας σας ούτε ένα ευρώ για διαφημιστική καμπάνια. Τα χρήματα που θα δίνατε γι’ αυτόν τον σκοπό να τα βάλετε στο ταμείο για την ανάκαμψη της χώρας. Εμάς να μας πείσετε με τις πράξεις σας.
19. Όσο για το κάπνισμα.. να μου δώσετε πίσω τη ζωή μου αν θέλετε να το κόψω. Αν συνεχίσετε να βεβηλώνετε τη χώρα μου θα συνεχίσω κι εγώ (και πάρτε το απόφαση) να «κοστίζω στο κοινωνικό κράτος». (Δηλώσεις Αβραμόπουλου: «το κάπνισμα ευθύνεται για 700.000 ημέρες νοσηλείας στο ΕΣΥ και οι ασθένειες που προκαλεί κοστίζουν στο κοινωνικό κράτος 2,14 δισ. ευρώ ετησίως». Και μιλάτε για τα δικά μας λεφτά, «κοστίζουμε» χρήματα τα οποία εμείς δίνουμε.. Το θράσος σας είναι παροιμιώδες).

Αν δεν τα φτιάξετε τώρα δεν θα σας δώσουμε την θέση που παρακαλετά ζητάτε. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα πάρει τη θέση «με το παχυλό τσεκ, βρέξει χιονίσει, δουλέψετε δεν δουλέψετε, κλέψετε δεν κλέψετε, κάθε τέλος του μήνα έξω από την πόρτα σας».

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Τώρα που ξέρουμε, άντε να δούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να μας πείσετε για να σας ψηφίσουμε. Έτσι, να τρέμετε.. Και να ξέρετε ότι εμείς την χώρα μας την αγαπάμε και θα την πάρουμε πίσω.