Πολύ κοντα στη στήριξη Μπουτάρη το ΠαΣοΚ

Στην Αθήνα ο Γ. Μπουτάρης


Ως πολύ πιθανή θεωρείται πλέον η στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης
Της Χρύσας Κυριακού 

Τροφή στα σχόλια που τον θέλουν να είναι όλο και πιο κοντά στη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Θεσσαλονίκης δίνει η κάθοδος του Γιάννη Μπουτάρη στην Αθήνα ανήμερα της 36ης επετείου από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος. Το γεγονός αυτό έδωσε λαβή ώστε να αναπτυχθούν σενάρια για τη φημολογούμενη συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ. Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, όπου και έχει συνεχείς επαφές και συναντήσεις. Η επίσημη πληροφόρηση από το γραφείο του είναι ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα συμμετέχοντας σε συνεδρίαση για τους δρόμους του κρασιού. Ανεπίσημες πληροφορίες ωστόσο συνδέουν την άφιξή του στην Αθήνα με διαδοχικές επαφές με την επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων του ........
κυβερνώντος κόμματος. Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι και πριν από λίγη ώρα ο κ. Μπουτάρης δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Σωκράτη Ξυνίδη.
Ο Γ. Παπανδρέου θα πει τον τελευταίο λόγο
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να δώσει τελικά το χρίσμα στον Γ. Μπουτάρη, αν και όπως υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος, την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου. Από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι: «Αν κατεβάσει άλλον το ΠΑΣΟΚ, θα μαχαιρωθούμε». Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» ελπίζει στη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, αφού, όπως θεωρεί, η δική του υποψηφιότητα είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει στη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.