Ντροπή και τσίπα χρειάζονται

Γράφει ο Βασίλης Βασιλείου


Ορέ αδέλφια μας έχουν περάσει για πολύ μ...ς και μας δουλεύουν .

Ας τα πάρουμε από την αρχή , γιατί ο θυμός με πνίγει.

Σημαία είχε κάνει ο Καραμανλής την φοροδιαφυγή προκειμένου να αναλάβει την εξουσία . Δεν έκανε τίποτα . Δεν ακούμπησε κανέναν.

Λάβαρο είχε κάνει, μεταξύ των άλλων, την φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή ο Παπανδρέου , μέχρι να του παραδώσουν την εξουσία .

Τώρα τι κάνει ;; Όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εικονικά τιμολόγια οι οποίες είναι μαϊμούδες, οι οποίες δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο αλλά έχουν και ποινικά κολάσιμες πράξεις τις τοποθετεί στην περαίωση και τις επιβραβεύει και τις εξαγνίζει.

Ο κατά τα άλλα . λαλίστατος Καπελέρης του.........
ΣΔΟΕ τι έχει να μας πει .

Έχει καταντήσει Βουγιουκλάκη κάθε μέρα στα κανάλια.


Η σοσιαλίστρια και μέλος της Λέσχης Μπιλντεμπερκ κ. Διαμαντοπούλου αφού τοποθέτησε τον σύζυγός της στο Δ.Σ. του Κτηματολογίου , ο οποίος μαζί με δύο άλλα μέλη έδωσαν στον κ. Δοξιάδη 800.000 ευρώ, τώρα λέει ότι θα βάλει στα σχολεία διαδραστικούς πίνακες και ξέρετε γιατί ; ;

Γιατί αυτούς τους ακριβούς πίνακες τους αντιπροσωπεύει ο σύζυγός της.



Ακόμη στη βουλή διορίζουν με τον ίδιο τρόπο τα δικά τους παιδιά (Μάιος -Αυγ. 2010) ., παρά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του μεγάλου προέδρου της Πετσάλνικου ότι θα υπάρχει ΑΣΕΠ.



Ο μεγάλος Πάγκαλος στο φαγοπότι που κάνανε διαχρονικά οι πολιτικοί μαζί με τους νταβατζήδες , θέλει να βάλει και τους πολίτες συμμέτοχους . Αυτοί οι ξετσίπωτοι είχαν την εξουσία και έβαζαν το χέρι μέχρι τον ώμο στο μέλι.. Δεν συμμετείχε στο πάρτυ των Ολυμπιακών αγώνων ο λαός . Συμμετείχαν μαζί οι πολιτικοί και οι προστάτες τους , καθώς και ο του κ. Πάγκαλου που το καλοκαίρι έκανε βόλτες στη θαλαμηγό του.



Στον συνταξιούχο και στο Δημόσιο Υπάλληλο έχουν πιει το αίμα. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους 300 για ανθρώπους τους στα πολιτικά γραφεία τους καθώς εκεί το χρήμα ρέει χωρίς φειδώ. Για να θυμηθούμε για υπερωρίες στο πολιτικό γραφείο του στο ΥΠΕΞ ο Παπανδρέου έδωσε 1.014.000 ευρώ ακολουθεί ο Ρέππας , η Διαμαντοπούλου κ.α.

Στους επιστημονικούς συνεργάτες τους οι βουλευτές 6.000 ευρώ.



Αυτοί δεν ήρθαν για να σώσουν την Ελλάδα. Ηρθαν για να διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό , την οικογενειακή εστία και να μας φέρουν στην μεταπολεμική εποχή.
Η λύση είναι στα χέρια μας.