«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

«ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ 22/8 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»!

Ο νυν Δήμαρχος των Μουδανιών Ανδρέας Παπαγιάννης στο δελτίο ειδήσεων της TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ της 5/8 έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ανατρέποντας πολλά λεγόμενα του τύπου «ράδιο αρβύλα» και ταυτόχρονα δήλωσε ότι θα είναι μεν υποψήφιος για Δήμαρχος του Δήμου «Νέας Προποντίδας», του Νέου διευρυμένου Δήμου, αλλά ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
Όπως είναι γνωστό πρόκειται να στηθούν κάλπες στον νυν δήμο Μουδανιών στις 22 Αυγούστου για να «εκλεγεί» ο ΕΝΑΣ υποψήφιος από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τους πέντε που αυτή τη στιγμή τον διεκδικούν.
Στις Διαδικασίες αυτές ο Παπαγιάννης ΔΕΝ θα συμμετάσχει!
Ωστόσο η διαδικασία της κάλπης χαρακτηρίστηκε «πρόχειρη και απρόσωπη» από πολλούς λόγο του ότι ΔΕΝ θα βγάλει έναν υποψήφιο δήμαρχο, αλλά….. ΔΥΟ!
Όπως καλά καταλάβατε, θα έχουμε δισταυρία!
Θα μπορούσε η συγκριμένη διαδικασία να γίνει πιο σωστά, πιο οργανωμένα;
Αυτό το ερώτημα μόνο η..........
Νομαρχιακή του ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί και πρέπει να το απαντήσει, όπως θα πρέπει να απαντήσει ΓΙΑΤΙ (ας αφήσουμε τους υποψηφίους) σέρνει τον κόσμο σε μια διαδικασία «διχασμού».
Ο Ανδρέας Παπαγιάννης λοιπόν κατεβαίνει στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ για να διεκδικήσει εκ νέου τον διευρυμένο δήμο πλέον «Νέας Προποντίδας».
Αναρωτιόμαστε μήπως το όλο κλίμα που έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό, είχε σαν στόχο να εξαναγκάσει τον Ανδρέα Παπαγιάννη να απέχει από τον συγκεκριμένο χώρο αφού τα «συντροφικά μαχαιρώματα» και τα χτυπήματα κάτω από την μέση άρχισαν εδώ και μήνες.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε από δω και πέρα τι θα γίνει σε έναν δύσκολο για τα κόμματα δήμο.
Πάντως, όπως λέει και ο σοφός λαός, κατά τα έργα (κάποιων) αλληλούια!