Θετικά τα Νέα για το γήπεδο του Π.Α.Ο.


Κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα του «τριφυλλιού»... Προχθές όλα έδειχναν πως το γήπεδο στον Βοτανικό θα μείνει στη μακέτα, χθες ήρθε η ανατροπή, αναστηλώνοντας τις ελπίδες για υλοποίηση του έργου.

Τα έγγραφα που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στα οποία η εταιρεία ιδιοκτησίας του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό και ο Δήμος Αθηναίων διατύπωναν και υπέγραφαν τα σημεία της συμφωνίας τα οποία ζητούσαν οι «πράσινοι», ανοίγουν νέο κύκλο για το γήπεδο. Και από τη στιγμή που το «τριφύλλι» έχει λάβει γραπτώς τις εγγυήσεις που ζητούσε, συναινεί στη νομοθετική ρύθμιση για την τροποποίηση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα ........
.ζητήματα και από αύριο ξεκινούν τα έργα.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι το νέο έτος (σ.σ. αν δεν επαληθευτεί το αρνητικό -για τους εμπλεκόμενους φορείς- σενάριο περί νέας προσφυγής της επιτροπής πολιτών στο ΣτΕ), αφού μετά την ψήφιση στη Βουλή της ρύθμισης, θα πρέπει να συνταχθεί ένα νομοθετικό διάταγμα, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια για τον σχεδιασμό της Διπλής Ανάπλασης, όπως και όλο το επιχειρησιακό πρόγραμμα στη συγκεκριμένη περιοχή του Βοτανικού.

Το οποίο και αυτό θα πρέπει να ψηφιστεί στη Βουλή.Την ίδια ώρα ο κύκλος των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό δεν λέει να κλείσει, παρότι στην ΠΑΕ υπήρχε χθες διάχυτη αισιοδοξία για υλοποίηση της μεταγραφής του επιθετικού. Χωρίς να αποκαλύπτουν το παραμικρό σχετικά με την ταυτότητα του παίχτη ή των παιχτών που εξετάζουν, φαίνεται πως έχουν συντονίσει τις κινήσεις τους...

Πάντως, και χθες στον διεθνή Τύπο ξεπρόβαλαν νέα ονόματα υποψήφιων στόχων.

Ιστοσελίδα της Ονδούρας ανέφερε πως οι «πράσινοι» μάχονται με τη Μαρσέιγ για τον 30χρονο στράικερ της Ιντερ, Νταβίντ Σουάζο. Τον οποίο προφανώς μαζί με τον Ομπίνα εξετάζουν για δανεισμό, αφού το κασέ του είναι κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, στους «πράσινους» προτάθηκε ο διεθνής Τούρκος επιθετικός της Φενερμπαχτσέ, Σεμί Σεντούρκ και ο Γκανέζος, με ολλανδική υπηκοότητα, Μουσταφά Ρίγκα.

Ο Σουμπίνιο
Ανοιχτό φαίνεται να παραμένει και το θέμα του Σουμπίνιο από τον Εθνικό, παρότι σ’ αυτήν την περίπτωση η εμπλοκή αρκετών μάνατζερ και οι επαφές που κάνουν ο καθένας ξεχωριστά για τον 23χρονο Βραζιλιάνο προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση.

Επίσης, σύντομα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και η κατάσταση με τους «κομμένους», αφού ο Μελίσσης έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού κι αυτή δεν είναι η Μόναχο 1860, ούτε άλλη γερμανική.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις του στον Τύπο της Γαλλίας ο Μπουμσόνγκ εξήγησε τους λόγους που έφυγε από τη Λυών: «Δεν νιώθω πικρία. Είναι στενάχωρο, αλλά με έκαναν να καταλάβω πως δεν με υπολόγιζαν. Προτίμησα τον Παναθηναϊκό επειδή είναι σημαντικό να νιώθεις ότι σου έχουν εμπιστοσύνη».